Ali Sami Alış: G.Saray'ı belalı bir F.Bahçe bekliyor!

Türkiye’de atılan gollerin büyük bir bölümü; ya savunma hatalarından ya da duran toplardan gelir. Bizde pozisyon golü azdır... Ama F.Bahçe dün gece, kimileri ders diye gösterilecek belgesel nitelikli pozisyon golleri attı. Hepsi güzeldi. Zaten Sarı-Lacivertliler maça hızlı, arzulu ve galibiyete inanmış bir özgüvenle çıktı. Kanatları iyi, etkili ve sık kullanıyor; sezonun takım oyunu açısından en verimli maçını çıkarıyordu. Kötü oynayan yoktu.

Yalnız, Özer’in sakatlanıp çıktığı dakikadan sonra, bir süre bocaladı. Ancak kısa sürede toparlanıp, daha da iyi duruma geçti.

Dia, çok fazla faule maruz kaldı. Aldığı onca sert darbeye ve duyduğu büyük acılara rağmen; ne rakiplerine, ne de hakeme karşı hiçbir olumsuz tepki göstermedi.

İşin tuhafı, Emre de öyleydi... Daha önceki maçlarda sık sık hakemlerle ya da rakipleriyle dalaşan Emre; bu kez bu kötü alışkanlığını terk etmiş görünüyordu. Sinirlenmiyor, tam aksine kendisine faul yapan rakibinin başını sevecenlikle okşuyordu. Attığı gol de, usta işi ve müthişti.

Maça tüm ciddiyetini veren ve sadece futbol oynamayı düşünen F.Bahçe; soldan Stoch’un, sağdan da Dia’nın zıpkın sokuluşları ile; deyim yerindeyse Konya’yı serseme çeviriyordu.

Her şey iyi giderken; F.Bahçe 2. yarıya vites düşürüp çıktı. Konya bundan yararlanıp, üst üste 2 müthiş şut çıkardı. Ama Volkan, her ikisini de mükemmel kurtardı. Bu uyarılar, Fener’in yeniden toparlanmasına yetti.

Sarı-Lacivertliler; ilk kez kimsenin kötü olmadığı takım oyunuyla kazandı. Anlayacağınız; G.Saray’ı belalı bir F.Bahçe bekliyor.

Kaynak: Star


0 yorum:

Yorum Gönder