Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk 4 haftası topladığı 9 puan ile 2010-2011 sezonuna kötü olmayan bir başlangıç yapan Beşiktaş, yarın Fenerbahçe ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını tamamladı.

Siyah Beyazlı takımda derbi maçı öncesi sakatlıkları süren Ferrari ve Fatih Tekkedışında eksik futbolcu bulunmuyor. Sezon başında sakatlanan ve tedavisini Çek Cumhuriyeti'nde süren Tomas Sivok ise bugün İstanbul'a gelerek takım arkadaşlarına derbi maçı öncesi başarılar diledi. Kulüp doktorları tarafından da kontrole tabi tutulan Sivok, 20 Eylül pazartesi günü ülkesine dönecek. Sivok Çek Cumhuriyeti'nde 2 ay daha tedavi görecek.

Öte yandan Beşiktaşlı oyuncular Fenerbahçe derbisi öncesi bu sabah yapılan antrenmanın ardından Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrıldılar. Teknik direktör Bernd Schuster'in Siyah Beyazlı takımda göreve başladığı günden buyana maçlardan önceki gece takımını kampa almama durumu derbi mücadelesi için de geçerli olacak. Yarın saat 09.45'de tesislerde toplanacak oyuncular ve teknik ekip yenecek yemeğin ardından karşılaşma öncesi son taktik toplantıyı gerçekleştirecekler.

Sezonun ilk derbisinde teknik direktör Schuster'in takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Hakan

Ekrem
İbrahim Toraman
Zapatocny
İbrahim Üzülmez
Ersnt
Aurelio
Guti
Nihat
Quaresma
Bobo


Kaynak : Sporx.com

Pit10 - Ezoterik Albümü (Şarkı Sözleriyle Beraber)

























Pit10 - Ezoterik

Şarkı Listesi:
1-Rüyalarım Var
2-Gölgeler Kaçınca
3-Yarın Uzaklaşır
4-Egzistansiyalist
5-Umularıma
6-Gölgeler Kaçınca (remix)

Sözler Albümün İçindedir.

http://www.dosya.tc/iMpYWT/Pit10-Ezoterik_fullalbum_.rar.html




Crush the Castle 2



Alex: "Bu takıma güvenin"

Pazar günü sahamızda Beşiktaş ile oynayacağımız maç ile ilgili olarak kaptanımız Alex de Souza, stadımızda dağıtılacak ve Beşiktaş maçı için özel hazırlanan maç günlüğüne konuştu.


Pazar günü sahamızda Beşiktaş ile oynayacağımız maç ile ilgili olarak kaptanımız Alex de Souza, stadımızda dağıtılacak ve Beşiktaş maçı için özel hazırlanan maç günlüğüne konuştu. "Son haftalarda üzdüğümüz taraftarlarımıza derbi mutluluğu yaşatmak istiyoruz" diyen kaptan Alex de Souza’nın açıklamaları şöyle:

"Derbi maçları, tarihten gelen ebedi rekabetten dolayı önem taşıyor. Bu maçlarda rekabet her zaman en üst düzeydedir. Büyük bir maç, ezeli rekabet, ebedi dostluk...
Son maçımızı kaybettik ve bu maç ile birlikte çıkış yakalamak arzusundayız. Derbi maçlarının favorisi yoktur. Bu maçların skoru ufak detaylarla belirlenir. Bu detayları kendi lehimize kullanarak, hem rakibimizi mağlup etmek hem de son haftalarda üzdüğümüz taraftarlarımıza derbi mutluluğunu yaşatmak istiyoruz.
Taraftarlarımızın bizi maçın son saniyesine kadar destekleyeceklerine eminim. Bu maçı kazanarak ligde bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz ve yenilenen kaliteli bir kadromuz var. Bu takıma güvenin.

Kaynak: fenerbahce.org


Volkan: "Biz cevabımızı Pazar günü vereceğiz"

Fenerbahçemizin milli file bekçisi Volkan Demirel Beşiktaş derbisiyle ilgili Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalar yaptı.


"Bütün Fenerbahçe camiası, Beşiktaş maçının çok önemli bir maç olduğunun bilincindedir" diyen Volkan Demirel, "Son maçlara bırakıldığında istenen futbolu oynayıp istenen skoru alamıyoruz. Ama ne olursa olsun bunları unutup önümüze bakmalı ve geçmişte kalmamalıyız. Bütün Fenerbahçelilerin sonsuz desteğini bekliyoruz. Stadımızı doldurmalarını ve onlara güzel bir skor hediye etmeyi istiyoruz. Onların desteği bizim için ekstra motive ekstra güç oluyor. Onlar yanımızda olunca nasıl futbol oynadığımız da zaten ortada. Şükrü Saracoğlu'nda her zaman olduğu gibi onları yine yanımızda görmek istiyoruz. Geçmişi geri getiremeyiz, fakat onların desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bizim için önemli olan bu. Belki maç 80 dakika berabere gidecek; belki erken gol yiyeceğiz fakat taraftarımız vazgeçmeden bize destek olsun. Taraftarımız tepki gösterirse bu bizi olumsuz etkiler. Maçın sonuna kadar bizimle olmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın formda bir ekip olduğunu dile getiren Volkan Demirel, "Şu an Beşiktaş daha iyi gözüktüğü için favori gösterilebilir ancak hiçbir derbinin sonucu önceden bilinemez. Geçmişte de bunun bir çok örneği var. Fenerbahçe'nin derbilerde nasıl futbol oynadığı da ortada. Kağıt üzerinde iyi gözüken onlar olabilir ancak benim düşüncem kazanabileceğimiz bir maç olduğu yönünde. Lige kötü bir başlangıç yapmış olabiliriz ancak; "Bizim Fenerbahçe olduğumuzu kimse unutmasın "derken; "İyi bir takımız ama bu henüz sahaya yansımadı. Oynadığımız maçlarda kötü sonuçlar aldık, ancak bunları birbirimize alışma maçları olarak görebiliriz. Ne olursa olsun hiç kimse Fenerbahçe için küçümseyici sözler söyleyemez; söyleyenlere de en iyi cevabı Pazar günü veririz" şeklinde konuştu.

Volkan Demirel sözlerini "Bir çok yeni transferimiz olduğu için birbirimize alışmamız biraz zaman alacaktır. Buna dair ufak tefek sorunlar olduğu görülebilir ancak ben de arkadaşlarım da bunun en kısa sürede düzelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Derbideki bir galibiyet uyumumuzun artmasını sağlayacaktır. Bunun için ben ve takım arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe camiası olarak bu galibiyete çok ihtiyacımız var ve aynı çatı altında toparlanıp bu işin üstesinden geleceğimizi biliyoruz. Ben sadece Fenerbahçelilerin gereken şeyleri yapmalarını ve takımlarına gerekli desteği vermelerini istiyorum. Biz zaten saha içinde birbirimize destek olacağız. Onların da desteği ve motivasyonuyla bu maçtan galibiyetle ayrılacağız. Fenerbahçe çok büyük bir camiadır. Türkiye'nin en büyüğüdür. Yeni gelen arkadaşlarımıza buradaki derbi havalarını anlatıyoruz. Onlar kendi ülkelerinden de biliyorlar bunu. Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinin Türkiye için nasıl bir önem taşıdığını onlara anlattığımızı düşünüyorum. bütün camia bu çatının altında üzülüyor bu çatının altında seviniyor. ileriye doğru bakarak geçmişi unutarak birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. bu maçı kazanıp emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz." diyerek tamamladı.

Kaynak: fenerbahce.org


Emre: "Yenemeyeceğimiz takım yok"

Fenerbahçemizin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, Beşiktaş derbisi ile ilgili Fenerbahçe Televizyonu’na özel açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş derbisinde taraftarın desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını belirten Emre; "Ligde taraftarımızın önünde oynayacağımız ilk maç ve bizim açımızdan çok önemli. Sezona iyi bir başlangıç yapamadık. Günlük yaşamayı bırakmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçtan iyi bir sonuç alacağız ve iyi bir gelecek bizi bekliyor olacak. Zor bir maç olacak. Zaten derbilerin favorisi olmaz. Taraftarımızın önünde iyi konsantre olarak bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz." dedi.

Takımda derbi tecrübesi olan oyuncuların çokluğuna değinen Emre; "Maç boyunca sabretmek gerekiyor. Bazen gol geç geliyor. Oyuna agresif başlarsak, daha önceki senelerde de olduğu gibi avantajlı duruma geçeriz." şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ın da kaliteli oyunculara sahip ve iyi futbol oynamak isteyen bir takım olduğunu ifade eden başarılı futbolcu; "Derbide elimizden gelen her şeyi yapacağız. Biz, iyi ve agresif oynadığımızda yenemeyeceğimiz takım yok. Kötü sonuçlar aldığımız maçlarda yeterince iyi oynamadık. Maçın kontrolünü elimizde bulundurmak istediğimizde, öne oynamak istediğimizde farkımız her zaman ortaya çıkıyor. Bu maçta umarım o maçlardan biri olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: fenerbahce.org


Epic Battle Fantasy 3



Ninjas vs Mafia Deluxe!

Ninjas vs Mafia Deluxe!
Ninjas vs Mafia Deluxe!
93,928 plays
Rating: 6.4/10