Geniş Aile - Bölüm 81 - DVBRip - indir





- Fileserve -
http://www.fileserve.com/file/wAZwDA...oped.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/88z7WW...oped.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/MFnPxD...oped.part3.rar

- Hotfile -
http://hotfile.com/dl/110907053/948b...part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/110890839/5a56...part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/110893434/28d3...part3.rar.html

- Bitshare -
http://bitshare.com/files/970vzkmg/g...part1.rar.html
http://bitshare.com/files/roulp4fb/g...part2.rar.html
http://bitshare.com/files/uhageynp/g...part3.rar.html

Partlar uyumludur.

Adını Feriha Koydum - Bölüm 10 - MKV - indir





- Fileserve -
http://www.fileserve.com/file/56ccqF...ydum.blm10.mkv

- Hotfile -
http://hotfile.com/dl/110895705/cba4...blm10.mkv.html

- Bitshare -
http://bitshare.com/files/kyuzkynq/a...blm10.mkv.html

Geniş Aile - Bölüm 81 - MKV - indir





- Fileserve -
http://www.fileserve.com/file/uu2Jdq...aile.blm81.mkv

- Hotfile -
http://hotfile.com/dl/110890340/e55a...blm81.mkv.html

- Bitshare -
http://bitshare.com/files/xyo9icxd/g...blm81.mkv.html

Fringe - 3.Sezon - 17.Bölüm - indir



HDTV

- Fileserve -
http://www.fileserve.com/file/NzhF6F....s3b17.lol.avi
- Hotfile -
http://hotfile.com/dl/110881933/ad3a...7.lol.avi.html
- Bitshare -
http://bitshare.com/files/52msiemk/f...7.lol.avi.html

MKV

- Fileserve -
http://www.fileserve.com/file/8cxpuy...-dimension.mkv
- Hotfile -
http://hotfile.com/dl/110881304/f0d1...nsion.mkv.html
- Bitshare -
http://bitshare.com/files/t6bb0puv/f...nsion.mkv.html

Türkçe altyazı: http://divxplanet.com/sub/m/16212/Fringe.html

Yobo: ’’Savaşarak kazandık’’

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-09-22_yobo446.jpg

Oyuncumuz Joseph Yobo, maça çok iyi hazırlanan her şeyleriyle sahaya çıkan bir rakip karşısında savaşarak maçı kazandıklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Joseph Yobo, ''Karşımızda maça çok iyi hazırlanan, her şeyleriyle sahaya çıkan bir rakip vardı. Sonuç olarak şampiyonluğa olan inancımızı gösterdik. İlk yarı iyi oynayamadık ama ikinci yarı istedik, çok iyi geri dönüş yaptık. Takım halinde iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İyi savaştık. Arkadaşlarımı verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Geriye düştüğümüz maçı çevirmesini bildik. Buraya geldiğimden beri en anlamlı galibiyeti yaşadım. Çok güzel şekilde buradan ayrılıyoruz, bu maçtan dersler çıkaracağız'' dedi.

fenerbahce.org

Volkan Demirel: ’’Hedefimiz şampiyonluk’’

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-28_volkan446.jpg

Kalecimiz Volkan Demirel, her maça final gözüyle baktıklarını belirterek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan, ''Aslında söylenecek fazla bir şey yok. Maçın 1-0'a gelmesinden sonra rakibimizin beklentimizin üzerinde üzerimize gelmesi bizi engelledi. Devre arasında gerekli konuşmaları yaptı. Bu galibiyeti almak çok kolay değil. Fenerbahçe'nin büyüklüğü burada ortaya çıkıyor. Nerede ve nasıl olduğu önemli değil. Bizim hedefimiz belli. Onlar için yılı kurtarma maçıydı'' dedi

Her maça final gözüyle baktıklarını belirten Volkan ''Elimizden geleni yapıp kazanmak için sahaya çıkıyoruz. İlk yarıda istediğimizi yapamadık. İkinci yarıda müthiş bir Fenerbahçe vardı. Böyle bir mutluluk olmaz diye düşünüyorum. Böyle günleri yaşatan takıma ben de dahil teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlara da bakarak yolumuza devam ediyoruz'' diye konuştu.

Dörtlü Final maçları ile ilgili olarakta Volkan ''Voleybol takımımıza başarı diliyorum. Bu galibiyeti onlara hediye ediyorum. Yarın ve pazar günkü maçlardan sonra kupayı bize getireceklerine inanıyoruz'' dedi.

fenerbahce.org

Alex: ’’Anlamlı ve güzel galibiyet oldu’’

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-19_alex446.jpg

Bütün takımı tebrik ederek sözlerine başlayan Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Alex de Souza, anlamlı ve güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Alex de Souza, ’’Bütün takımı tebrik ediyorum. Anlamlı ve güzel bir galibiyet oldu. İlk yarı fazla sayıda hata yaptık ve geriye düştük. Daha sonra rakibin hatalarını değerlendirdik ve kazandık. Atmosfer futbol oynamaya çok uygundu, gerçekten güzel atmosfer vardı. Aldığımız anlamlı galibiyet nedeniyle mutluyuz’’ dedi.

Kendi performansı içinse Alex, ’’Takıma yardımcı olabildiğim için mutluyum, çalışmanın meyveleri alıyorum. Burada olmaktan mutluyum. Bir yabancıyım ama kendimi yabancı gibi hissetmiyorum Fenerbahçeliler’den biriyim. Ben doğru işler yaptığım sürece takımı peşimden taşıyabilirim" diye konuştu.

Stat hakkındaki soruya, "Mükemmel bir atmosfer vardı. Stadı yapanlara teşekkür etmek lazım. Sorun saha içinde vardı ama bu her yeni statta olabilecek şeyler" diye yanıtlayan Alex, sözlerini şöyle tamamladı:

"Geriye düştüğümüz iki derbiden kazanarak ayrıldık. Artık yapmamız gereken yolumuza devam etmek. Yarından itibaren Sarı Melekleri destekleyeceğiz. Şampiyon olabilmeleri için yüreklerimiz onlarla."

fenerbahce.org

Aykut Kocaman: ’’Olağanüstü mutluyuz’’

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-03-13_aykutkocaman446.jpg

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, kalan son 8 hafta itibariyle, olağanüstü mutluluk içerisinde olduklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, ''Kalan son 8 hafta itibariyle, dürüst düşüncemi söylersem; olağanüstü mutluluk içerisindeyiz. Bunu kendi adıma söylüyorum. Soyunma odasında da büyük bir mutluluk tablosu vardı. Şampiyonluk için yola çıkan, bize yakın kadro kalitesinde olan takımlardan birisi, kendi stadındaki ilk derbi, müthiş atmosfer ve destek, bunların ötesinde Galatasaraylı oyuncuların olağanüstü gayreti, her şeyi beklediğimizden çok zorlaştırdı, demiyorum, çünkü aslında benim için sürpriz değildi ama kamuoyuna göre durum farklıydı. Oyun adına bir şey koyamadığımız ilk yarıdan sonra ikinci yarıdaki geri dönüş inanılmaz bir mutluluktu" dedi.

Gollerle ilgili soru üzerine Alex, ''Gollerle ilgili söyleyeceğim çok bir şey yok. Maçtan bazı şeyler çok akılda kalabiliyor. İlk yarıyla ilgili değerlendirme yapabilirim. Ancak golden önceki paslaşmaları bile takip edemedim, golde ortayı kim yaptı görmedim. Gökhan Gönül kendi söyledi ve 'İyi yaptığım şeyleri kaçırıyorsun hocam' dedi. Umarım bundan sonra kaçırmam, bazen dalıyoruz herhalde" diye konuştu.

Sonuçla ilgili olarak, ''Buradan mağlup olmadan ayrılmayı da düşünmedik değil, milyonlarca Fenerbahçeli de televizyonları başında aynı şeyi düşünmüştür. Ancak buradan istediğimiz sonuçla ayrılmak inanılmaz mutluluk verici. Bu galibiyet Milli takım arasında enerjimize enerji katacaktır'' diyen Aykut, ''Sakatlıkların da bu arada düzelmesini bekliyoruz. 1-2 gün bu sert maçın zihinsel ve fiziksel tedavisi ile ben ve futbolcularım uğraşacağız. Daha sonra da Bursaspor maçına hazırlanacağız. Ama bu maç yelkenlerimizi ciddi anlamda rüzgarla doldurdu" ifadelerini kullandı.

fenerbahce.org

Fenerbahçe için mekan farketmedi: 1-2

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçemiz mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçemizin golleri Semih ile Alex’ten geldi. Takımımız bu galibiyetle puanını 70’e çıkardı ve zirvedeki yerini korudu. Maçtan dakikalar şöyle:

14. dakikada Baros’un şutunda Volkan’ın çıkardığı topu Kazım ağlara gönderdi. 1-0

27. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül’ün sağdan ortasında arka tarafta Özer topun gelişine sert vurdu, kaleci Zapata meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.

34. dakikada Alex’in ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta barajı geçen top az farkla üstten auta çıktı.

İKİNCİ YARI

51. dakikada Cristian’ın ceza alanı dışından çektiği şut Zapata’da kaldı.

66. dakikada Culio’nun ortasında Stancu’nun kafa vuruşu auta gitti.

75. dakikada Alex’in kullandığı serbest vuruşta Semih’in kafa vuruşu ağlarla buluştu. 1-1

79. dakikada Alex’in ceza sahası sol çaprazına gönderdiği pası Santos içeri ortaladı, kaleci Zapata’yı geçen topu arka direkte Özer yatarak kaleye göndermek istedi, top yan ağlarda kaldı.

87. dakikada sağ kanattan Gökhan’ın ceza sahasına yaptığı ortada iyi yükselen Alex’in kafa vuruşu sol köşeden ağlarla buluştu.1-2

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Alexks Taşçıoğlu 

Galatasaray: Zapata, Neill, Servet, Gökhan Zan, Hakan, Cana, Culio, Kazım  (Dk. 61 Arda), Yekta  (Dk. 85 Ayhan), Baros, Stancu  (Dk. 69 Kewell)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk  (Dk. 46 Semih), Cristian, Özer, Alex  (Dk. 88 Bekir), Niang  (Dk. 74 Stoch)
Goller: Dk. 14 Kazım (Galatasaray), Dk. 75 Semih, Dk. 87 Alex (Fenerbahçe)

Kırmızı Kart: Baros (Maç sonu) (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 15 Kazım, Dk. 30 Servet, Dk. 32 Gökhan Zan, Dk. 70
Baros, Dk. 71 Culio (Galatasaray), Dk. 28 Selçuk, Dk. 43 Özer (Fenerbahçe)


fenerbahce.org