Gran Turismo 5 Resmi Çıkış Tarihi Açıklandı

Gelmiş geçmiş en iyi grafikli yarış oyunu olacağı öngörülen Gran Turismo 5'in çıkış tarihi ile ilgili spekülasyonlar yapılıyordu. Nihayet Sony cephesinden resmi açıklama geldi!


Sony ve Polyphony Digital işbirliğiyle geliştirilen Gran Turismo 5'in çıkış tarihi yıllardır erteleniyordu. En son 2010'un son günlerinde Japonya'da, 2011'in ilk günlerinde ise Amerika ve Avrupa'da satışa sunulacağı söyleniyordu. Nihayet Sony cephesinden dedikoduları sonlandıracak resmi açıklama geldi.

GT5 Beklediğinizden daha Yakın!

Oyunun yayıncı firması Sony'den yapılan açıklamaya bakılacak olursa, Gran Turismo 5'in çıkışı yeni yıla sarkmayacak. Öyle ki, 30 Kasım 2010'da yeni yapımın piyasaya sürüleceği açıklandı! Bilindiği üzere Gran Turismo serisi yalnızca PlayStation platformlarına özel olarak geliştiriliyor.

Kaynak: SDN


FIFA Serisi Bugüne Kadar 100 Milyon Sattı

Dünyanın en önde gelen futbol oyunlarından FIFA, Electronic Arts'tan yapılan açıklamaya göre, şimdiye dek 100 milyon ünite sattı!


Electronic Arts, FIFA 11’in piyasaya çıkışının ardından EA Sports FIFA serisinin bugüne kadarki satışlarının 100 milyon birimi geçtiğini duyurdu. 18. yılına giren, dünyanın en çok satan spor video oyunu serisi, FIFA 11’in piyasaya sürülmesiyle birlikte ilk beş gün içinde 2.6 milyon kopya satarak, tüm zamanların en hızlı satan spor video oyunu unvanını da ele geçirdi. FIFA 11’in 8 milyona yaklaşan satışları, şimdiden geçtiğimiz yıla oranla %20’lik bir artış göstermiş durumda.

Bugün, serinin en popüler online modlarından biri olan FIFA 11 Ultimate Team ilk kez ücretsiz olarak indirilmeye açıldı. FIFA 11 Ultimate Team modunu, İnternet’e bağlı herhangi bir PlayStation 3 veya Xbox 360 sayesinde FIFA 11 ana menüsünden indirebilirsiniz.

Kaynak: SDN