Mesut attı, Almanya kazandı. 3-0

(A) Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri (A) Grubu'ndaki üçüncü maçında deplasmanda Almanya'ya 3-0 mağlup oldu.


EURO 2012 Avrupa elemeleri A Grubu üçüncü maçında A Milli Futbol Takımımız deplasmanda Almanya ile karşı karşıya geldi. Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki mücadeleyi Milli Takımımız 3-0 kaybetti.

Almanya'ya galibiyeti getiren golleri 42. ve 87. dakikalarda Miroslav Klose ve 79. dakikada Mesut Özil kaydetti.

Çok fazla pozisyona giremediğimiz ve üretken olamadığımız müsabakada, sadece Halil Altıntop ile müsait bir gol harcayan Milliler; gruptaki ilk yenilgisini aldı. İlk 11'de sürpriz değişiklikler yaparak şapkadan tavşan çıkartmak isteyen Guus Hiddink'in planları tutmadı. Özer Hurmacı'yı sağ açıkta, Hamit Altıntop'u sol açıkta ve Sabri Sarıoğlu'nu da sol bekte deneyen Hollandalı teknik adam aradığını bulamadı.

Performansı merak konusu olan Mesut Özil, sade ve garanti oyun anlayışıyla dikkat çekerken; bu futbolunu bir de golle süsledi.

Bu sonucun ardından Almanya puanını 9'a yükseltirken, Milli Takımımız 6 puanda kaldı.

A Grubu 4. maçlarında 12 Ekim'de A Milli Takımımız deplasmanda Azerbaycan ile karşılaşırken; Almanya da Azerbaycan'a konuk olacak.

HİDDİNK'TEN 4 DEĞİŞİKLİK

(A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Belçika maçına göre ilk 11'de 4 değişik isme yer verdi. İstanbul'daki Belçika karşılaşmasında farklı olarak kaleci Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Özer Hurmacı ve Nuri Şahin ilk 11'de forma şansı buldu. Hiddink, kaleci Hakan Arıkan, Hakan Balta, Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Sercan Yıldırım, Selçuk İnan ve İbrahim Toraman'a ise yedek kulübesinde yer verdi. Hiddink, sol bekte ise Sabri Sarıoğlu'nu oynattı.

A Milli Takım'ın rakibi Almanya'da, yıldız orta saha oyuncusu Bastian Schweinsteiger sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarıldı. Almanya’da daha önce Michael Ballack ve Marcell Jansen gibi oyuncular da sakatlığı nedeniyle kadroya alınmamıştı. Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw, Schweinsteiger'in yerine orta sahada Toni Kroos'a forma verdi.

AURELIO'NUN TALİHSİZ SAKATLIĞI

A Milli futbolcu Mehmet Aurelio, Almanya ile oynanan karşılaşmanın 23. dakikasında sakatlanarak oyundan alındı. Beşiktaş'ta forma giyen Milli futbolcu, girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Sağlık görevlilerinin sahada yaptığı müdahalenin ardından Aurelio sedyeyle saha kenarına getirildi. Durumunun ciddi olduğu görülen Aurelio'nun yerine ise Tuncay Şanlı oyuna dahil oldu.

KLOSE İSE FIRSATÇILIĞINI KONUŞTURDU

Berlin'deki müsabakaya A Milliler sakin bir tempoda başladı. Almanya karşısında pozisyon üretmese de, ilk yarım saat kalesinde tehlike göstermeyen Türkiye'de Aurelio'nun çıkmasından sonra orta alandaki sertlik azaldı. Nuri Şahin, Aurelio'nun bölgesine geçerken; Tuncay Şanlı da Nuri Şahin'in bölgesine geçti.

Halil Altıntop forvet hattında yalnız kalırken, yakaldığı az sayıda pozisyonu da neticelendiremedi.

Son 15 dakika Almanya baskısını daha fazla artırırken; 42. dakikada aradıkları golü buldu. Sağ kanatta Lahm'ın yaptığı ortada Müller'in kafa vuruşunda kaleci Volkan topu çelmesine karşın meşin yuvarlak direkten döndü. Klose ise dönen topu çizgi üzerinde kafayla ağlara gönderdi: 1-0

KAÇMAZ BU HALİL!

İkinci yarıya ilk devredeki 11'i ile başlayan A Milliler, 52. dakikada Halil ile yüzde 100'lük bir gol pozisyonu harcadı. Sağ kanatta Gökhan Gönül'ün yerden sert ortasını altıpasta Halil Altıntop durdurdu. Sağ ayağıyla yerden plasesini ise kaleci Neuer'e isabet ettirdi ve Milli Takımımız beraberlik fırsatından oldu.

Almanya karşısında yakaladığı tek net pozisyonu da değerlendiremeyen ve silik bir futbol ortaya koyan Halil Altıntop 63. dakikada kenara geldi. Guus Hiddink, Halil'in yerine gol ümidi olarak Semih Şentürk'ü sahaya sürdü.

Milli Takımımız ofans anlamda etkili olmaya başladığı dakikalarda kalesinde inanılmaz bir gol tehlikesi yaşadı. 70. dakikada Mesut Özil ceza alanı içinde Volkan ile karşı karşıya kaldı. Boş pozisyonda Podolski'ye pasını verdi. Alman futbolcunun boş kaleye şutu ise auta gitti!

UMUTLARI MESUT BİTİRDİ...

Teknik direktörümüz Guus Hiddink, 78. dakikada daha fazla risk almak istedi. Nuri Şahin'i kenara alan Hollandalı teknik adam Sercan Yıldırım'ı oyuna sürdü. Bu değişiklikten bir dakika sonra Mesut Özil'in golü geldi. Savunmada açık verdiğimiz pozisyonda Mesut Özil ceza alanı içine girdi. Bu kez kaleyi düşündü ve kalecimiz Volkan'ın solundan meşin yuvarlağı filelerimizle buluşturdu: 2-0

AMATÖR HATALAR ZİNCİRİ VE 3-0!

Oyundan iyice kopan Milli Takım'da hatalar zincirine bir halka da Volkan Demirel ekledi. 87. dakikada Volkan'ın kale önünden uzaklaştırmak istediği top Klose'nin önünde kaldı. Aldığı meşin yuvarlak ile kaleye kadar gelen Klose'nin plasesi Volkan'ın bacak arasından geçerek ağlara gitti: 3-0

Oyunun geri kalan bölümünde farkı açacak tehlikeler üreten Almanya, son vuruşlarda isabet sağlayamadı ve 90 dakikalık mücadeleyi Almanya 3-0 kazandı.

Sporx


En Seksi Hacker; Kristina Svechinskaya

Anna'dan sonra bugünlerde medyanın peşinde olduğu isim 21 yaşındaki Kristina Svechinskaya.


ABD’de Rusya için casusluk yaparken yakalanan Rus Anna Chapman günlerce gündemden düşmemiş, basın 'kızıl ajan' lakaplı Chapman'ın peşinden koşmuştu.


Rus kızı Kristina, Doğu Avrupalı 37 kişilik bir grupla internet üzerinden bankaları 3 milyon dolar hortumlamakla suçlanıyor.

New York’ta mahkeme önüne çıkarılan genç kız, hesabına 35 bin dolar geçirmekle itham edildi. Kristina’ya “En seksi hacker” lakabı takıldı.


Bu adada sadece sarışın kadınlar olacak

Şaka değil, bu adada yalnızca güzel sarışın kadınlar olacak...


Bir seyahat acentesi Maldivler'de sadece genç güzel sarışın kadınların çalışacağı bir tatil mekanı açacağını duyurdu.

Hem kadın hem erkek tatilcilere açık olacak ve standart tatil yerlerindeki tüm hizmetleri sunacak olan mekanın tek farkı, çalışanların tamamının sarışın kadınlardan oluşacak olması.

Ayrıca arzu eden kadın tatilciler, sarışın personelden 'her zaman mükemmel' görünme taktiklerini öğrenebilecekler.

İngiliz, Rus ve Alman finansal destekçileri olduğu belitilen Olialia adlı Litvanyalı firmanın tesisi 2015'te özel bir adada açılması planlanıyor.

Proje kapsamında özel adaya gelecek konuklar için havayolu ve yat hizmetlerinin yer alacağı da belirtiliyor. Burada çalışanlar da tamamen sarışınlardan oluşacak.
Projenin yaratıcılarından ve kendisi de sarışın olan Litvanyalı Giedre Pukiene, "Kızlarımız çok zeki ve hepsi diplomalı. Hepsi hayatları için bir şeyler yapmak istiyorlar. İş dünyasına dair çok sayıda fikirleri var" diyor.

Bazı kesimler şirketi ırkçılıkla ve cinsiyet ayrımcılığıyla suçlarken, Maldivler'deki internet siteleri tepki mesajlarıyla dolup taştı. Öte yandan 'sadece sarışın' çalıştırmayı amaçlayan Litvanyalı şirketin, Maldivler'in personelin yüzde 50'sinin vatandaşlarından oluşması kuralını ve Avrupa Birliği kurallarını ihlal ederek zor durumda kalabileceği kaydediliyor.

Maldivli yetkilileri, ayrıca bunun ülkedeki ılımlı Müslümanlarla muhafazakarlar arasında gerilimi artırabileceğini belirtiyorlar.

Habertürk


10.10.2010 çılğınlığı

Her 1000 yılda bir yaşanabilen anlamlı tarihlere ilişkin çılgınlık, bu kez de 10-10-10 sıralamasında yaşanıyor.


2010 yılının kısaltması olarak alınan son 2 rakam ile 10. ayın 10. gününden oluşan kombinasyon için, dünyanın birçok ülkesinde ve internet ortamında organizasyonlar yapılıyor.

Kanada genelinde binlerce çift, 10-10-10 Pazar günü evlenebilmek için kilise ve resmi kurumlara aylar önceden rezervasyon yaptırırken, hamileliğinin son günlerindeki bazı bayanların da, 10-10-10 tarihinde sezaryenle doğum için doktor randevusu aldığı kaydediliyor.

Dünyaca ünlü magazin dergisi Brides, sadece İngiltere'de 31 binin üzerinde çiftin 10-10-10 Pazar günü evlenmek için kayıt yaptırdığını ve bu durumun Las Vegas'tan Singapur'a binlerce çiftte yaşandığını duyurdu.

Kanada basınında yeralan haberlere göre bazı çiftler, 10-10-10 Pazar günü kombinasyonuna, 'saat 10.00' esprisini de ekleyebilmek için binlerce dolar ödemekten kaçınmıyor.

Her 1000 yılda sadece 12 tane bulunan anlamlı tarih sıralamasında, geçen yıl da 9-9-9 esprisi yaşanmıştı.

Aynı durumun, önümüzdeki yıl 11-11-11 ve 2012;de de 12-12-12 kombinasyonunda yaşanması bekleniyor. Buna benzer bir sıralamayı yeniden yakalamak için 3001 yılını beklemek gerekecek.

Öte yandan 10-10-10 tarihi, bazı çevreci gruplar tarafından dünya genelinde küresel ısınmaya dikkat çekmek amacıyla yapılacak eylem için de aylar öncesinden belirlenen bir tarih.

"350 Hareketi" isimli grup tarafından organize edilen eylemde, halen 350 ppm olan dünya karbondioksit seviyesinin, ölümcül nokta olan 390'a ulaşmaması için dünyaya çağrıda bulunulacak.

Hareketin Lideri Bill McKibben, www.350.org isimli internet sitesinden verdiği mesajda, Global Çalışma Partisi adını verdiği eylem için dünya liderlerine seslenerek, "Biz dünyayı kurtarmak için burdayız. Siz ne yapıyorsunuz" sorusun yöneltti.

Eylem, aralarında Türkiyenin de bulunduğu birçok ülkede binlerce gönüllü tarafından gerçekleştirilecek.

Habertürk


Peygamber Yolu İslam alimlerini İstanbul'a getiriyor

Dünyanın yaşayan en büyük İslam alimi Zuhayli ve en çok fetva istenen Müftüsü Ali Cuma başta olmak üzere ünlü İslam Alimleri Peygamber Yolu'nun hikmetini ve temsilcilerini anlatmak için İstanbul'a geliyor.


İstanbul, Uluslararası Risale-i Nur Sempozyumu'nun ardından hafta sonunda İslam dünyası için önemli bir uluslararası toplantıya daha ev sahipliği yapacak. Günümüzün en yetkin İslam alimleri, Kur'an ve sünnet ışığında 'peygamber yolu'nu konuşmak üzere yarın İstanbul'da bir araya gelecek. Yeni Ümit ve Hira dergilerinin ortaklaşa düzenlediği 'Uluslararası Peygamber Yolu Sempozyumu'na Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Mısır Müftüsü Prof. Dr. Ali Cuma, Fas ulemasından Prof. Dr. Ahmed Abbadi, M.Said Ramazan el-Bûtî, Prof. Dr. Vehbe Zuhaylî ve Prof. Dr. Hayrettin Karaman gibi tanınmış birçok isim katılıyor.

Fırat Kültür Merkezi'nde düzenlenecek toplantıda, İslam dünyasının ve Türkiye'nin önde gelen ilim ve fikir adamları Kur'an, sünnet, Hulefa-i Raşidin ve sahabe çizgisinden yola çıkarak 'Peygamber Yolu'nu anlatacak. Program, yarın saat 10.00'da Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raşit Küçük, Diyanet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şerafettin Gölcük ve Fas ulemasından Prof. Dr. Ahmed Abbadi'nin yapacağı konuşmalarla başlayacak. Ardından, Mısır Müftüsü Prof. Dr. Ali Cuma ve Prof. Dr. Hayrettin Karaman kürsüye gelecek. İki gün devam edecek sempozyumda Prof. Dr. M. Said Ramazan el-Bûtî, Prof. Dr. Vehbe Zuhaylî, Prof. Dr. Hamza Aktan, Prof. Dr. Hamdi Döndüren, Prof. Dr. Abdulhakim Yüce gibi pek çok ilim adamı tebliğ sunacak. Oturum başkanlıklarını ise Prof. Dr. Suat Yıldırım, Prof. Dr. İ.Kâfî Dönmez, Prof. Dr. Ahmed Abbadî, Prof. Dr. İsmail L.Çakan, Prof. Dr. Beşir Gözübenli ile Prof. Dr. Faruk Beşer yapacak. İlk gün "Tevhid İnancı, İman Esaslarında Kader, Tekfir ve Tadlilde İtidal, Fert-Devlet İlişkisi, Peygamber Efendimiz (sas)'in Farklı Din ve Kültürdeki İnsanlarla Münasebeti, Kadın Erkek İlişkilerinde Nikahın Yeri ve Önemi" konuları ele alınacak.

Yeni Ümit Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ergün Çapan, Peygamber Yolu'nun semavi cazibesi ile insanlığa arz edilmesi için sempozyumu organize ettiklerini anlattı. Çapan, "Bu yol insanlığı Allah'a götüren yol. Sempozyumla insanlığa yeni bir heyecan, yeni bir duygu sunmayı arzuluyoruz. Peygamber Yolu'nu hayat yolu haline getiren insanları bir araya getirdik. Onların vereceği mesajları ben de heyecanla bekliyorum." dedi.

Haber 7


Sanayi üretim rakamları umut verdi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2010 yılı Ağustos ayı sanayi üretim endeksi sonuçlarını açıkladı. Yüzde 7,5'larda bir artış bekleniyordu. Beklentileri aşan sanayi üretim rakamları 9 aydır artışını sürdürüyor.


Sanayi üretim endeksi Ağustos ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,0 artarken, bir önceki aya göre de yüzde 4,1 geriledi.

Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2010 yılı Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre, madencilik ve taş ocakçılığı sektörü endeksi yüzde 0,6, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 10,9, elektrik, gaz ve su sektörü endeksi yüzde 15,7 arttı.

Türkiye'de, sanayi üretimi ağustos ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11,0 artarken, bir önceki aya göre yüzde 4,1 azaldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2010 yılı Ağustos ayı sanayi üretim endeksi sonuçlarını açıkladı.

Sanayi üretim endeksi temmuz ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,6 artmış, bir önceki aya göre ise yüzde 0,3 azalmıştı.

Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2010 yılı Ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre, madencilik ve taş ocakçılığı sektörü endeksi yüzde 0,6, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 10,9, elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı endeksi yüzde 15,7 arttı.

Takvim etkisinden arındırılmış endeks 2010 yılı Ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14,2 arttı, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sanayi üretim endeksi ise bir önceki aya göre yüzde 2,7 artış gösterdi.

ANA SANAYİ GRUPLARI

Ana Sanayi Grupları Sınıflamasına göre, ağustosta geçen yılın aynı dönemine göre en yüksek artış yüzde 22,1 ile sermaye malı imalatında görüldü.

Bu sınıflamaya göre diğer gruplar incelendiğinde enerji imalatı yüzde 12,7, ara malı imalatı yüzde 10,7, dayanıklı tüketim malı imalatı yüzde 7,1, dayanıksız tüketim malı imalatı yüzde 6,5 arttı.

İMALAT SANAYİ ALT GRUPLARI

İmalat sanayi üretim endeksi, alt gruplarının ağustosta 2009 yılının aynı ayına oranla yüzde değişim oranları incelendiğinde en yüksek artış yüzde 47,9 ile bilgisayarların, elektronik ve optik ürünlerin imalatında görüldü.

Bunu yüzde 27,7 ile motorlu kara taşıtı, römork ve yarı römork imalatı, yüzde 24,1 ile başka yerde sınıflandırılmamış makine ve ekipman imalatı, yüzde 19,6 ile kauçuk ve plastik ürünlerin imalatı, yüzde 16,3 ile fabrikasyon metal ürünleri imalatı ve yüzde 15,9 ile elektrikli teçhizat imalatı izledi.

AA - Haber7


Bülent Arınç: "Tek tip askerlik seçimlerden önce netleşir"

"Bedelli mi tektip askerlik mi?" Siyasi gündemi sıkışık Türkiye'nin 1 aylık yeni tartışma konusu ne zaman netleştirilecek. Hükümetin iki numaralı adamı Arınç, "12 ay askerliğe karşıyım" dedi, düzenleme için de tarih verdi.


Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, son günlerin tartışılan "tektip" ve "bedelli" askerlik konularıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milyonlarca asker, asker adayı ve ailelerin merakla beklediği düzenlemenin 2011'de yapılacak seçimlerden önce gerçekleştirileceğini belirten Arınç, "Ben prensip olarak askerlik süresinin bu kadar uzun olmasına karşıyım. Yani 12 ay, 15 ay askerlik olmamalı artık Türkiye’de. Biz uzun da eşitliği değil belki kısada eşitliği konuşabiliriz." dedi.

NTV'de Murat Akgün'ün sorularını yanıtlayan Bakan Bülent Arınç şunları kaydetti:

"GENELKURMAY'DAN ÇALIŞMA BEKLİYORUZ"

"Bedelliaskerlik.com.tr’ler hep beni arıyorlar. Ben bu konuda düşüncemi ifade ettim. Ama arkasından bazı gelişmeler oldu. “Tek tip askerlik” denildi, “onun süreleri ne oldu, ne olacak” denildi. Sanki Genelkurmay’dan ya da Milli Savunma Bakanlığı’ndan bir şey gelmiş de hemen yarın karar verecekmişiz gibi… Bizim muhatabımız Milli Savunma Bakanlığı’dır. Halbuki yok. Sayın Genelkurmay Başkanı’nın eskisinin de, yenisinin de tek tip askerliğin lüzumlu olduğuna dair açıklamaları oldu. Ama bu konuda yasal bir çalışmayı bakanlık kanadıyla Hükümete göndermediler. Belki bu konu henüz tartışılıyor. Sürenin ne olacağı; sıfırdan başlayarak üniversite doktorlarından doçentlerine kadar herkesin eşit şartlarda askerlik yapacağı veya yapmayacağı bedellinin bunun içinde olup olmayacağı belli değil. Önce asker kendi görüşünü içerisinde belirleyecek Milli Savunma’dan bize gelecek, biz de ona siyasi bir veçhe koyacağız. Çünkü Hükümet sorumluluk taşıyor. Bu askerlik konusunun askerlik gereği olan kısmı askere aittir. Ama bu bir tasarıyla kanun haline gelecekse bu da Hükümetin vereceği bir karardır.

"BU KADAR UZUN OLMASINA KARŞIYIM"

Ben prensip olarak askerlik süresinin bu kadar uzun olmasına karşıyım. Yani 12 ay, 15 ay askerlik olmamalı artık Türkiye’de. Biz uzun da eşitliği değil belki kısada eşitliği konuşabiliriz. Bunların hepsi tasavvurumuzda olan şeyler. Siz farklı bir şey düşünüyor olabilirsiniz ben de Hükümetin bir bakanı olarak bunu düşüyor olabilirim. Ama Hükümetin kararı yok artık. Hükümet düşünüp karar verdikten sonra benim kararım olmaz.

"SEÇİMLERDEN ÖNCE MUTLAKA YAPILMALI"

Bakan Arınç, “Seçim öncesi bir karar netleşir mi bu konuda?” şeklindeki soruya “Mutlaka. Bu kadar konuşulduktan sonra bir şey olması gerekir. Bu ortada bırakılamaz.” şeklinde cevap verdi.

Haber 7


Ev telefonu faturası

Baba: "Yahu bu korkunç bir fatura. Ben bu telefonu asla kullanmıyorum, hep çalıştığım şirketeki telefonu kullanıyorum."

Anne: "Ben de iş telefonunu kullanıyorum. Akşama kadar çalıştığım bankada elimin altında telefon."

Oğul: "Vallahi ben de şirketimin bana verdigi cep telefonu ile bütün
görüşmelerimi yapıyorum."

Kız: "Ee benim de şirket hattım var. Ev telefonunu hiç kullanmam ki.."

Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar.

Hizmetçi: "Eee... Problem ne o zaman? Sanırım hepimiz iş telefonlarını kullanıyoruz."


Bankaların müşteri hizmetleri ile komik diyaloglar

— İyi günler ben Sedef. Nasıl yardımcı olabiliri...m?
— Kaç para?
— Pardon.
— Borcum, kaç para kardeşim!!.
— Beyefendi siz kimsiniz?
— Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip (küfür vardı orda editledim)Günde 10 sefer arıyorsunuz borcu ne zaman yatırıcan diye!!Şimdi de tanımıyor musunuz?
— Beyefendi küfretmeyin! Günde binlerce insan arıyor. Nerden bileyim?Siz kimsiniz?
— Selim Yurd... Ben
- Kayıtlarınıza ulaşacağım, bir saniye! Evet, bin üç yüz elli lira seksen Yeni kuruş borcunuz var!
— Bu mu yani olay? Koca banka ben parayı verince rahatlayacak mı?.
— Beyefendi bu bir borç ve gecikmiş bir borç! Ödemeniz gerekir.
- Ben de biliyorum onun için aradım işte. Adamı hasta ettiniz be.10 gündür. Neyse yolla birini alsın parayı.
— Beyefendi siz getireceksiniz parayı.
— Ne demek, yolla birini alsın parayı! Birde orda sıra bekliyecem. Oldu be, dükkanı mı…………

— İyi günler ben Hakan.. Nasıl yardımcı olabilirim?
— Aaa ben Yapı Krediyi aramıştım. İlk başta telefon hoş geldiniz Yapı Kredi dedi ya..
— Tamam, hanımefendi burası Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri nasıl yardımcı olabilirim.
— Be oğlum, az önce Hakan dedin ya..

— İyi günler ben Nazlı. Nasıl yardımcı olabilirim?
— Kredi kartım ne zaman gelir? Bankadan vermiyorlar eve gelecekmiş..
— World Kart mı?
— Evet..
— İsminiz Nedir?
— Haluk Saygın
- Ne zaman başvurdunuz?
— Ben başvurmadım.
— Başvurmadıysanız neyini soruyorsunuz beyefendi?
— Televizyonda gelin size de World Kart Verelim diyorsunuz ya.
— Beyefendi başvurmadan kart verilir mi hiç.
— Öyle desene be kardeşim…. Bu reklamlar çok üçkâğıtçı..

— İyi Günler Ben Sinan Nasıl Yardımcı Olabilirim
- İyi günler, araba almak istiyorum da.
— Pardon. Ha kredi için mi arıyorsunuz?
— Evet, araç kredisi
- Faiz oranlarını mı öğrenmek istiyorsunuz?
— Hem onu hem de kaç para verirsiniz.
— Alacağınız aracın modeline göre değişir. Üstelik 0 km alıyorsanız, arabayı satın alacağınız yerhallediyor bu işlemleri.
— Ya biz bir yerden araba almıycaz, arabamız var zaten
- Peki neden öğrenmek istiyorsunuz?
— Babam arabayı bana satıyormuş gibi gösterecek. Sizden para alıcaz.Bi düğün muhabbeti varda. Ben çalışmıyorum. Bu nedenle tüketici kredisi alamıyorum. Biz size ara ara öderiz onu.
— Valla çok açık sözlüsünüz ama bu şekilde size kredi vermezler.Araba kaç model?
— 92 Kartal
- Çok az kredi çıkar.
— Canım 2000 model Pejo deriz
- Oldu oldu. Siz gidin hemen bir şubeye bana anlattığınız gibi anlatın.
— Oldu, iyi günler çok sağ olun..

— İyi günler ben Yeşim.. Nasıl yardımcı olabilirim?
- Hürmetler Akbank’ın telefonunu verir misiniz?.
— Beyefendi burası Yapkredi 118 değil!
— Allah Allah!! biz bilmiyor muyuz? ikinizde bankasınız işte ölür müsün bi yardımcı olsan.
— Bilmiyorum telefonu beyefendi.
— Bilen biri vardır bir sor bakalım yanındakilere
— Kimse bilmiyor beyefendi!
— Ne zaman sordun da cevap veriyorsun. Kodumun kafasızı..

— İyi günler ben Melek.. Nasıl yardımcı olabilirim?
— Pınar Hanım orada mı?
— Yok, şu anda. Ben nasıl yardımcı olabilirim?
— Yok, bana Pınar Hanım lazım.
— Bankayla ilgili değil mi?
- Yok, başka bir şey soracaktım.
— Burada sadece bankacılık hizmeti verilir! Tanıyorsanız cebinden arayın!
— Sende var mı cebi?
— Hayır yok!
— Valla bul şunu be. Peki, çıktığı biri var mı, biliyor musun?
Telefon Kapatılır..


Kurtlar Vadisi Pusu - 96.Bölüm - indir



Caps: http://img844.imageshack.us/img844/6153/kv720x1.jpg

http://fileserve.com/file/WbgwGHm
http://fileserve.com/file/n6mcCpt
http://fileserve.com/file/wHftpc7
http://fileserve.com/file/hnBb3eK
veya
http://cramit.in/0ezf244nozwm
http://cramit.in/coy79gcg3wya
http://cramit.in/smv6bdmkg57u
http://cramit.in/xusi9h2mo31j
veya
http://www.filestab.com/jw3gfobqe6k6
http://www.filestab.com/ggmbxa8hvboz
http://www.filestab.com/xk34vtnye9zb
http://www.filestab.com/ekh4zlbdy6hm
veya
http://turbobit.net/6cdns6ytk6wm.html
http://turbobit.net/e39gsg9pmoue.html
http://turbobit.net/iv5fs2rvoc24.html
http://turbobit.net/nl6ttgtwzuof.html

Tek Linkler
http://www.fileserve.com/file/G6Mr4D4
veya
http://cramit.in/y0bw4w239mej
veya
http://turbobit.net/okkkf1pu423v.html

Lie To Me - 3. Sezon - 1. Bölüm - indir



http://fileserve.com/file/HvMPcpz/Lie.to.Me.S03E01.HDTV.XviD-LOL.part1.rar
http://fileserve.com/file/zmdZ3tf/Lie.to.Me.S03E01.HDTV.XviD-LOL.part2.rar
veya
http://netload.in/dateiAu3AkQ0BUi/Lie.to.Me.S03E01.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiCSmiVOM1pC/Lie.to.Me.S03E01.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.htm

Life Unexpected - 2.Sezon - 4.Bölüm - indir



http://www.fileserve.com/file/BTB7cPz/Life.Unexpected.S02E04.HDTV.XviD-2HD.part1.rar.html
http://www.fileserve.com/file/KaqbrMK/Life.Unexpected.S02E04.HDTV.XviD-2HD.part2.rar.html
veya
http://netload.in/dateifIm1CFCvFu/Life.Unexpected.S02E04.HDTV.XviD-2HD.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiwjBMB5AroQ/Life.Unexpected.S02E04.HDTV.XviD-2HD.part2.rar.htm

One Tree Hill - 8.Sezon - 4.Bölüm - indir



http://www.fileserve.com/file/hxMEDBT/One.Tree.Hill.S08E04.HDTV.XviD-FQM.part1.rar.html
http://www.fileserve.com/file/CNxZysQ/One.Tree.Hill.S08E04.HDTV.XviD-FQM.part2.rar.html
veya
http://www.enterupload.com/hxw7q0y3rald/One.Tree.Hill.S08E04.HDTV.XviD-FQM.part1.rar.html
http://www.enterupload.com/kl4gnnkac6lx/One.Tree.Hill.S08E04.HDTV.XviD-FQM.part2.rar.html

Glee - 2.Sezon - 3.Bölüm - indir



http://www.fileserve.com/file/9t4tE4E/Glee.S02E03.HDTV.XviD-LoL.part1.rar.html
http://www.fileserve.com/file/mX4tAuE/Glee.S02E03.HDTV.XviD-LoL.part2.rar.html
veya
http://netload.in/dateicRdBnVoYf5/Glee.S02E03.HDTV.XviD-LoL.part1.rar.htm
http://netload.in/dateir7HjW3Mr0f/Glee.S02E03.HDTV.XviD-LoL.part2.rar.htm

No Ordinary Family - 1.Sezon - 2.Bölüm - indir



http://www.fileserve.com/file/en4pmAw/No.Ordinary.Family.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.html
http://www.fileserve.com/file/2b2tgWS/No.Ordinary.Family.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.html
veya
http://netload.in/dateiszhzNnV6d4/No.Ordinary.Family.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiTBRJt8g2S1/No.Ordinary.Family.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.htm

Lost Girl - 1.Sezon - 4.Bölüm - indir



http://www.fileserve.com/file/5hXnaeR/Lost.Girl.S01E04.WS.DSR.XviD-P2P.part1.rar.html
http://www.fileserve.com/file/MqM7p4c/Lost.Girl.S01E04.WS.DSR.XviD-P2P.part2.rar.html
veya
http://netload.in/datei20p2h1su1v/Lost.Girl.S01E04.WS.DSR.XviD-P2P.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiMF7mlmywSi/Lost.Girl.S01E04.WS.DSR.XviD-P2P.part2.rar.htm

Undercovers - 1.Sezon - 3.Bölüm - indir



http://www.fileserve.com/file/SNFCAtd/Undercovers.S01E03.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.html
http://www.fileserve.com/file/hVEWXKF/Undercovers.S01E03.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.html
veya
http://netload.in/dateiGMmXKNIWtM/Undercovers.S01E03.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiIQ33ufHOGm/Undercovers.S01E03.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.htm

Grey's Anatomy - 7.Sezon - 3.Bölüm - indir



http://hotfile.com/dl/74709756/eb32cd6/

The Big Bang Theory - 4.Sezon - 3.Bölüm - indir



http://www.fileserve.com/file/FAFE2kz/The.Big.Bang.Theory.S04E03.HDTV.XviD-2HD.avi.html

Nikita - 1.Sezon - 5.Bölüm - indir



http://www.fileserve.com/file/v2cxd36/Nikita.S01E05.HDTV.XviD-2HD.part1.rar.html
http://www.fileserve.com/file/uzYdzGF/Nikita.S01E05.HDTV.XviD-2HD.part2.rar.html
http://www.fileserve.com/file/pdAY7wy/Nikita.S01E05.HDTV.XviD-2HD.part3.rar.html
veya
http://netload.in/dateiTGd8W620UT/Nikita.S01E05.HDTV.XviD-2HD.part1.rar.htm
http://netload.in/datei1RHRx859r9/Nikita.S01E05.HDTV.XviD-2HD.part2.rar.htm
http://netload.in/dateiCTiWumOhTW/Nikita.S01E05.HDTV.XviD-2HD.part3.rar.htm

The Mentalist - 3. Sezon - 3. Bölüm - indir



http://www.fileserve.com/file/WpjTQ4n/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part1.rar.html
http://www.fileserve.com/file/wAQDaqW/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part2.rar.html
http://www.fileserve.com/file/B7rw9Vs/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part3.rar.html
veya
http://x7.to/49pttc/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part1.rar
http://x7.to/61ejtc/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part2.rar
http://x7.to/035fip/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part3.rar
veya
http://netload.in/dateifcijAq5DGB/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiBESSWXgp9n/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part2.rar.htm
http://netload.in/dateivrIBeDVyU9/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part3.rar.htm
veya
http://freakshare.com/files/7c244nlt/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part1.rar.html
http://freakshare.com/files/vd5972im/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part2.rar.html
http://freakshare.com/files/7i7h1rua/The.Mentalist.S03E03.HDTV.XviD-2HD.part3.rar.html

The Vampire Diaries - 2.Sezon - 5.Bölüm - indir



http://www.fileserve.com/file/XkYeJua/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part1.rar.html
http://www.fileserve.com/file/fEmC7aZ/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part2.rar.html
http://www.fileserve.com/file/ahYGAB4/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part3.rar.html
veya
http://x7.to/u0q5jr/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part1.rar
http://x7.to/na8q3y/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part2.rar
http://x7.to/spqoah/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part3.rar
veya
http://netload.in/dateiG2cUek3W6b/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part1.rar.htm
http://netload.in/dateirsIFPFUvj4/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part2.rar.htm
http://netload.in/dateiOmJeYg0Yhm/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part3.rar.htm
veya
http://freakshare.com/files/b3dgq8vi/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part1.rar.html
http://freakshare.com/files/6or78je1/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part2.rar.html
http://freakshare.com/files/z8w0cqe6/The.Vampire.Diaries.S02E05.HDTV.XviD-2HD.part3.rar.html

Fringe - 3.Sezon - 3.Bölüm - indir



HDTV
http://www.fileserve.com/file/rpPYnr4/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.html
http://www.fileserve.com/file/dq9DQKy/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.html
http://www.fileserve.com/file/bjgb7fP/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part3.rar.html
veya
http://x7.to/xx17o0/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part1.rar
http://x7.to/80llkl/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part2.rar
http://x7.to/x6ziaw/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part3.rar
veya
http://netload.in/dateiU01OiTW2Ks/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiBGvAUj9KKn/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.htm
http://netload.in/dateiecbWginDnn/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part3.rar.htm
veya
http://freakshare.com/files/cmoe6bwv/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.html
http://freakshare.com/files/qcctc8yu/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.html
http://freakshare.com/files/5a3a5fbe/Fringe.S03E03.HDTV.XviD-LOL.part3.rar.html

MKV
http://hotfile.com/dl/74708100/d244c79/

HD 720p
http://www.fileserve.com/file/cwWmPrS/Fringe.S03E03.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar.html
http://www.fileserve.com/file/ztRmK5G/Fringe.S03E03.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar.html
http://www.fileserve.com/file/tVZEFns/Fringe.S03E03.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar.html
veya
http://x7.to/lrzyi6/Fringe.S03E03.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar
http://x7.to/zc28e5/Fringe.S03E03.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar
http://x7.to/hm87hs/Fringe.S03E03.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar
veya
http://netload.in/dateiOaHkS6zp6E/Fringe.S03E03.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiUHzO66w45Y/Fringe.S03E03.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar.htm
http://netload.in/dateiFo95LEGNkW/Fringe.S03E03.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar.htm