Av (Predators) - 2010


Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem, Korku, Macera
Yönetmen: Nimród Antal
Oyuncular: Adrien Brody, Laurence Fishburne, Danny Trejo, Michael Jai White, Topher Grace, Alice Braga, Derek Mears, Mahershalalhashbaz Ali, Walton Goggins, Louis Ozawa Changchien, Oleg Taktarov
Senaryo: Robert Rodriguez, Michael Finch, Alex Litvak
Yapımcı: Robert Rodriguez, Elizabeth Avellan
Süre: 1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 03 Eylül 2010 (Türkiye)


Royce adlı bir paralı askerin öncülüğünde kurulan özel bir tim, savaş sanatları konusunda uzmanlaşmıştır. Aralarında yakuzaların, dövüş ustalarının, paralı askerlerin yer aldığı bu birlik, en az kendileri kadar acımasız uzaylılarla çarpışmak zorundadır. Yokedici uzaylara karşı bu mücadelede, bir süre sonra kendilerinin yem olduğunu anlayacaklardır.


Centilmen (The American) - 2010


Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Dram, Gerilim, Korku
Yönetmen: Anton Corbijn
Oyuncular: George Clooney, Irina Björklund, Bruce Altman, Paolo Bonacelli, Filippo Timi, Thekla Reuten, Violante Placido
Yapımcı: George Clooney, Grant Heslov, Anne Carey
Süre: 1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 10 Eylül 2010 (Türkiye)



Tetikçiliğini de bir sanat gibi icra eden Jack, her zaman işini sağlama alan bir suikastçidir. Ancak son işinde tuzağa düşer ve sevdiği kadının ölümüne neden olur. Jack kendisine verilen işi yaptıktan sonra, mesleğini bırakmaya and içmiştir.

Yeni işi için gittiği yer, kartpostallardan fırlamış, hayat dolu bir İtalyan kasabasadır. Oysa Jack için huzur çok uzaktadır, çevresindeki herkes potansiyel birer tehdit unsurudur. Günler geçtikçe Jack, kasaba halkı ile iletişim kurmaya başlar. Kasabada Clara adlı bir kadınla beraber olmaya başlayan Jack'in hayatı, Mathilde adlı Belçikalı'nın devreye girmesi yeniden allak bullak olacaktır. Sırlarla dolu bu kadınla birlikte, bu güzel İtalyan kasabası ölümle yaşamın buluştuğu bir yer olacaktır.


Günün Güzeli: Ana Ivanović

Ana Ivanović (d. 6 Kasım 1987, Belgrad) Sırp tenis oyuncusu. Detaylı bilgi için tıklayın.





FIFA 2011 Demo İndir Download




Fifa 2011 Sistem Gereksinimleri
Minimumdur
İşlemci olarak çift çekirdekli işlemciler (Core duo 2 veya daha iyi)
intel Core 2 Duo @1.8 GHz (Windows XP / Windows Vista / Windows 7)
Windows XP için 1 GB RAM ( Windows Vista / Windows 7 için 2 GB RAM)
Shader Model 3.0 destekli DirectX 9.0c Uyumlu 256 MB ekran kartı veya eşdeğer kartlar
DirectX 9.0c Uyumlu Ses Kartı
MS uyumlu fare
Klavye
6.5 GB boş disk alanı
16 bit renk desteklenmemektedir.
Gerekli İşletim Sistemi: Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7
Gerekli Yazılım: DirectX 9.0c
-HABERLER-
- Fifa 2011 çıkış tarihi açıklandı.Fifa 2011 26 eylül 2010 tarihinde raflarda olucak
- Fifa 2011 sistem gereksinimleri 28 temmuz itibariyle açıklandı.
- Fifa 2011 demo tarihi 16 eylül olarak açıklandı fifa 2011 demosunda takımlar ise şöyle olacak  : Chealsea,Real Madrid,Barcelona,Bayer Leverkusen,Juventus ,O.Lyon




Hotfile:


Fileserve:


Internet Explorer 9 Beta TR




* Öncelikle programın BETA olduğunu belirtelim. Yedekleme yapmadan kurulum YAPMAYINIZ! Aksi durumda oluşabilecek kayıplardan sorumlu olmayız!

* Programın kurulumu Autoit ile yapılmıştır, kurulum esnasında fare ve klavye ile ilgili hiçbir oynama yapmayınız!

* Kurulum esnasında güncelleştirmeleri yüklediği için internet bağlantınız olmalıdır!

* Windows 7 32 bit içindir! (Diğerlerinde denenmedi!!!)

* Kurulumdan sonra bilgisayarınız otomatik olarak yeniden başlatılacaktır!

http://hotfile.com/dl/69744411/8aa4b4a/IE9.x86.trk.kralform.net.rar.html




Kadınlar & Erkekler

Kadınlar üzerinde yapılan bir araştırmada :
Bir kadın bütün gece eve gelmemiş. Ertesi sabah kocasına, gece bir arkadaşında kaldığını söylemiş. Kocası, karısının en yakın 10 arkadaşını aramış ve hiçbiri karısının kendisinde kaldığını onaylamamış.

Erkekler üzerinde yapılan bir araştırmada :
Bir adam bütün gece eve gelmemiş. Ertesi sabah karısına, gece bir arkadaşında kaldığını söylemiş. Karısı, kocasının en yakın 10 arkadaşını aramış ve 5 tanesi kocasının kendisinde kaldığını onaylamış diğer 5 tanesi ise kocasının hala kendisiyle birlikte olduğunu iddia etmiş.

Yorumsuz. :)


Chuck'un annesi belli oldu!




3üncü sezonda bir türlü yüzünü göremediğimiz Chuck'un annesi rolü için seçim yapılmış: Linda Hamilton!

Terminatör film serilerinin taş annesi Sarah Connor rolünde büyük başarı kazanan Hamilton'u, benim jenerasyonumdan olanlar Aslan Adam Vincent'in sevgilisi Catherine Chandler rolü ile anımsayacaktır. (Bu arada dizinin adı Güzel ve Çirkin'di. Bakınız http://www.imdb.com/title/tt0092319/)

Chuck'un babası rolüyle izlediğimiz Scott Bakula'nın da dönebileceği yönünde bilgiler de geliyor. Bakula ile beraber Linda Hamilton çok leziz bir karışım, diziye de taze kan olur diye düşünüyorum...



Onu da geldin sen içtin

Adam barda oturuyor. Önünde bir türlü içemediği içki bardağı, suratı asık. O sırada barın kapısı açılmış. İriyarı, külhanbeyi tavırlı bir adam, hiç soru sormadan adamın önündeki içki kadehini alıp başına dikmiş. Elinin tersiyle ağzını kuruladıktan sonra, ne o, neden böyle surat asıyorsun, gemilerin mi battı? diye sormuş.

O da başlamış anlatmaya;

Sorma, çok talihsiz bir adamım. Sabah karımla kavga ettik, beni evden kovdu. O sinirle işe geç kaldım. Patronum zaten bahane arayıp duruyordu, beni işten attı.

İşten çıktım, yolda yürürken araba çarptı. Eve gideyim, belki karımla barışırız dedim, eve gittim ve karımı başka bir erkekle yatakta yakaladım. Bu kadarı da artık fazla deyip, kendimi öldürmeye karar verdim.

Tabanca tutukluk yaptı. İple asmaya kalktım ip koptu.

Doğalgazla öleyim dedim, faturayı ödemediğim için gaz kesikti. Eczaneden fare zehri aldım, buraya geldim, içki bardağıma koydum.

Onu da geldin sen içtin. Of of.


Yabancı Dizilerin Yayım Günleri

Eski kralform günlerinde de paylaşmıştım, tekrar paylaşmakta bir sakınca görmüyorum.
Yabancı dizilerin ABD'de yayımlandıkları / yayımlanacakları gün ve saati belirten, sadelikle hazırlanmış bir web sitesi var:

http://www.pogdesign.co.uk/cat/

Bunun haricinde kralform'un sıkça paslaştığı sitelerden olan indivx.org da buna benzer bir hizmeti devreye soktu:


Her iki linkten de faydalanabilirsiniz.


Atiye - İstemem Değişmesin - Klip

Atiye’den, Disney Channel filmi “Camp Rock 2: BÜYÜK FİNAL” şarkısına cover.



Resident Evil 4: Ölümden Sonra (Resident Evil: Afterlife)


Yapım: 2010 ~ ABD, Almanya, İngiltere, Japonya
Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Korku, Macera
Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Oyuncular: Milla Jovovich, Wentworth Miller, Ali Larter, Sienna Guillory, Shawn Roberts, Spencer Locke, Kacey Barnfield, Kim Coates, Sergio Peris-mencheta, Norman Yeung, Mika Nakashima, Boris Kodjoe, Business Man, Christopher Kano, Colin Pitts, Dennis Akayama, Devon Richards, Evin Michaels, Fulvio Cecere, Hiromi Okuyama, Kenta Tomeoki, Mark Casimir Dyniewicz, Nobuya Shimamoto, Peter Kosaka, Ray Olubowale, Shin Kawai, Takato Yamashita
Senaryo: Paul W.S. Anderson
Senaryo (Kitap): Capcom(video Game)
Yapımcı: Paul W.S. Anderson, Bernd Eichinger, Robert Kulzer, Victor Hadida, Martin Moszkowicz, Samuel Hadida, Don Carmody, Jeremy Bolt, Greg Stechman
Görüntü Yönetmeni: Glen MacPherson, , Vince Pace
Müzik: Tomandandy
Süre: 1 saat 50 dk
Gösterim Tarihi: 10 Eylül 2010 (Türkiye)


Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombilere dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam ediyor. Umbrellayla olan savaşı yeni boyutlar kazanıyor, fakat Alice beklenmedik eski bir arkadaşından yardım alıyor. Yeni bir yol buluyorlar ve bu yol zombilerden uzak Los angeles daki bir sığınağa gidiyor. Fakat, şehre vardıklarında şehir binlerce zombi ile dolu olmaktadır, Alice ve arkadaşları ölümcül bir tuzağa doğru adım atmaktadır..


Futbol tarihinin en büyük sahtekarlığı

Futbol tarihi şikesinden, lisansızsız futbolcu oynatmaya, başkasının yerine forma giyeninden doping yapana kadar pek çok sahtekarlığa şahit olduğu ama böyle sahtekarlıkla ilk kez karşı karşıya geldi.


Bahreyn ile Togo arasında uluslararası düzeyde oynanan hazırlık maçında sahaya çıkan Togolu oyuncuların gerçek milli takım oyuncuları olmadıkları ortaya çıktı.

7 Eylül tarihinde Bahreyn ile Togo milli takımları oynanan hazırlık maçında büyük bir skandal yaşandı. 3-0 Bahreyn'in üstünlüğüyle sonuçlanan maçta sahaya çıkan Togolu oyuncuların hiçbirinin gerçek Togolu milli futbolcular olmaması herkesi şoke etti.

Togolu yetkililer Bahreyn'in baºkenti Manama'ya o tarihte maç için milli oyuncularını göndermediklerini söylerken, Bahreynli yetkililer ise karşılaşmayı organize eden ajansın kurbanı olduklarını belirtiyorlar.

Togo Spor Bakanı Christophe Tchao haberleri duyunca şok olduğunu söyledi. Jeune Afrique dergisine açıklamalarda bulunan Bakan Tchao, "Bizi kimse maç hakkında bilgilendirmedi. Bu olaya karışan herkes hakkında soruşturma başlatacağız" dedi.

Bahreyn Futbol Federasyonundan bir yetkili Gulf Daily News gazetesine yaptığı açıklamada, karşılaşmayı son yıllarda çalıştıkları profesyonel bir ajansın organize ettiğini söyledi. Federasyon yetkilisi, "Togo maçıyla ilgili olarak oyuncuların pasaportları gibi bütün belgeler tarafımıza ulaştı. Bunlar Togo Futbol Federasyonunun resmi belgeleriydi. Bazı kişilerin bu oyuncular ve takım hakkındaki şüphelerini duyana kadar her şey kuralına uygun gözüküyordu. Bunları duyduğumuz zaman hepimiz şaşkına döndük. Resmi belgelerimiz ve FIFA'dan verilen onayımız da vardı. Ajansla görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Bahreyn ile Togo arasında oynanan sahte maçtan 3 gün önce, gerçek Togo milli futbol takımı Afrika Uluslar Kupası elemelerinde Botswana ile deplasmanda karşılaşmış ve maçtan 2-1 mağlubiyetle ayrılmıştı.

Kaynak: İHA & Haber7


Alonso ve Massa Ferrari'lerini aldı



Geçtiğimiz hafta sonu İtalya GP’sinde podyumu domine ederek hem birinciliği hem de üçüncülüğü kazanarak önemli bir atağa kalkan Ferrari’nin F1 Takımı pilotları, sınırlı sayıda üretilen Abarth 695 “Tributo Ferrari”lerini teslim aldı.



Fiat çatısı altında motorsporları aksiyonlarıyla olduğu kadar Fiat model ailesinin sportif performans model versiyonlarıyla dikkat çeken Abarth markasının en son yeniliği olarak yollara çıkan Abarth 695 Tributo Ferrari, Fiat 500 modeli baz alınarak geliştirilmesiyle dikkat çekiyor.

Sadece 695 adet üretilen ve modifikasyonlar sayesinde 180 HP güç üretebilen 1.4 litre T-Jet motora ve 5 ileri hızlı otomatikleştirilmiş manuel şanzımana sahip Abarth 695 Tributo Ferrari, 17 inçlik jantları, Brembo imzalı fren sistemi ve görsel farklılıklarıyla farkını belli ediyor.

Abarth ile Ferrari arasında yaklaşık 60 yıl öncesine dayanan işbirliğinin 21. yüzyıldaki yansıması olara dikkat çeken ve Fiat 500 temel alınarak geliştirilerek sınırlı sayıda üretilen Abarth 695 kodlu yeni modelden ikisi Ferrari’nin F1 takım pilotlarına tahsis edildi. Temmuz ayında İngiltere, İtalya, Fransa ve Almanya gibi ülkelerde satışa sunulmasının ardından kısa sürede 600 adetten fazla sipariş alan ve “Tributo Ferrari” adını taşıyarak üretim bandından inen Abarth modeli, sadece 695 adet üretilmiş olmasıyla dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz hafta sonu İtalya GP’sinden zaferle sonuçlanan derecelere imza atan Ferrari’nin F1 Takımı’nın hızlı pilotları Fernando Alonso ve Felipe Massa’nın da kullanmaya başladığı Abarth 695 Tributo Ferrari, Scuderia kırmızı gövde rengi, karbon fiber yan aynaları, Ferrari’nin yarış grisi renginde 17 inçlik alaşım jantları, 205/40 ebatlarında yüksek performans lastikleri ve arka difüzörleriyle birlikte geliştirilmiş ışıklandırma özellikleri sunan xenon farlarıyla ilk bakışta dikkatleri üstüne topluyor. Kabin içinde hem Abarth’ın hem Ferrari’nin sportif tasarım anlayışından öğelere özellikle yer alıyor.

Siyah deri kaplı Sabelt marka sportif yarış tipi karbon fiber koltuklarda kullanılan Abarth’ın akrep logosu kendini hemen belli ediyor. Standart koltuklara göre 10 kg daha hafif koltuklar, çarpmaya karşı dayanıklı köpükle doldurulmuş gövde destek elemanları sayesinde yanal ve uzunlamasına kuvvetlere karşı gövdeyi dengede tutma becerisi sunabiliyor. Siyah ve kırmızı renk kombinasyonlu deri direksiyon simidi üzerinde yer alan MTA vites değiştirme butonları, Jaeger tasarımlı gösterge paneli, alüminyum paspas ve akrep logosu işlenmiş pedallara ek olarak aracın seri numarasını taşıyan bir levha kabin içinde fark yaratan unsurlar arasında yer alıyor.

Abarth 695 Tributo Ferrari’nin kaputu altında gücü 180 HP’ye yükseltilerek modifiye edilmiş 1.4 litre silindir hacimli T-Jet motora yer veriliyor. 5 ileri otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlı yeni Abarth roketi, motorunun sunduğu 230 Nm’lik maksimum torkun etkisiyle 0-100 km/s hızlanmasını 7 saniyenin altında tamamlayabiliyor. 225 km/s’lik son hıza erişebilen Abarth 695 Tributo Ferrari’nin yürüyen aksam ve fren sistemi de mevcut performans değerlerine uygun özellikler sergiliyor. Sabit 4 kaliperli 284 mm’lik çok kesitli Brembo markalı disk fren sistemine ek olarak kullanılan sportif amortisörlerle aracın sürüş dinamikleri destekleniyor. Bununla birlikte Abarth 695 Tributo Ferrari’de kullanılan 1.4 litre ve 180 HP’lik motorun gücünü yükseltebilmek ve 3000 d/d’de sportif bir motor sesi elde edebilmek amacıyla çift modlu ve değişken geri basınçlı yeni bir egzoz sistemine yer veriliyor.


Raikkonen dönmek için Renault ile görüşüyor

Kimi Raikkonen'in gelecek yıl Formula 1 dönmeyi düşündüğü, bunun için de Renault ile temasa geçtiği ortaya çıktı.


Fin pilotun gelecek yıl Dünya Ralli Şampiyonası'nda devam edeceğine ilişkin yaygın bir kanı bulunmasına karşın, Raikkonen’in grand prix’lere dönme isteğinin ağır bastığı öğrenildi.


Kaynaklar, Renault’nun Belçika Grand Prix’deki etkileyici performansının ardından, Raikkonen’in muhtemel bir anlaşma niyetiyle Fransız takımıyla temasa geçtiğini söyledi.

Raikkonen’in bizzat kendisinin mi yoksa menajer ekibinin mi Renault ile konuştuğu ise şimdilik bilinmiyor.

Raikkonen, WRC’ye geçmesinin ardından yaptığı birçok açıklamada, Formula 1’e ancak rekabetçi bir araçla dönebileceğini ifade etmişti. Renault’nun bu sezonki performansı ve 2011’e yönelik hedeflerinin Raikkonen’i dönmeye ikna ettiği söyleniyor.

Renault takım patronu Eric Boullier de, Raikkonen’in, gelecek yıl Robert Kubica’nın takım arkadaşı olarak mücadele etmek üzere takımla temasa geçtiğini doğruladı.

Boullier, haberin ortaya çıkmasından sonra kendisine sorulan sorulara, “Evet yaz tatili geçti. Gittikçe daha fazla taleple karşılaşıyoruz. Sizin bahsettiğiniz kişi (Raikkonen) de şu an görüş alanımız içinde. Öyle çünkü, bizimle temasa geçti” dedi.

Bununla birlikte gelecek yılki sürücü kadrosu konusunda aceleleri bulunmadığını söyleyen Boullier, Rus çaylak Vitali Petrov’un istikrarlı sonuçlar almaya devam etmesi ve bariz hatalalar yapmaması durumunda gelecek yılki koltuğunu koruyabileceğini dile getirdi.

Petrov’un ticari açıdan, Renault için Rusya’da açtığı imkanların, Rus pilotu tercih etmelerinin sebeplerinden biri olduğunu belirten Boullier, ancak Raikkonen konusunun güçlenmesi durumunda bu yaklaşımlarını da değiştirmek zorunda kalacaklarını belirtti.

Boullier, “Çaylak pilotunuz varsa farklı çalışıyorsunuz, onu destekliyorsunuz. İki tecrübeli pilotunuz olduğunuzda, tabi ki daha farklı oluyor” dedi.

Boullier, “Bu konuyu düşünmemiz lazım ama öncelik Vitali. Onun nasıl bir gelişim izleyeceğine bakacağız. Bizi ikna ederse kesinlikle onunla devam edeceğiz. Bu ilk opsiyonumuz. Fakat başka opsiyonlar da var, bunlardan biri de Kimi” değerlendirmesinde bulundu.


Alonso: Ferrari artık tüm pistlerde çok güçlü


Fernando Alonso, Ferrari'nin son dört grand prix'deki puan kaydının, sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovalabilecek seviyeye geldiklerinin ispatı olduğunu söyledi. Alonso, F10'nun, sezonun geri kalan tüm yarışlarında rekabetçi olacağını da belirtti.

Ferrari, halen sıralamada üçüncü olmasına rağmen, Temmuz ayında, Hockenheim'daki zaferden bu yana her iki klasmanda da rakiplerinden daha çok puan toplamayı başardı. Ferrari, markalar klasmanında Red Bull'u 60 puan geriden takip ediyor. Alonso ise, lider Mark Webber'in 21 puan gerisinde.

Ancak Alonso, Monza zaferinin ardından yaptığı açıklamada, şampiyonluk şansı konusunda artık çok daha iyimser olduğunu dile getirdi.

Takımın internet sitesinde bloğuna yazan Alonso, "Son dört yarışta herkesten çok puan topladık. Bu, kendimize güvenimizi artırıyor. Ayrıca bu sonuçların birbirinden çok farklı özelliklere sahip pistlerde gelmiş olması, aracımızın gerçekten çok yönlü olduğunu da teyit ediyor" dedi.

Belçika'dan puansız dönmesinin mücadelesine büyük bir darbe vurmasına rağmen, İtalya'da işlerin tersine döneceğine hep inandığını belirten Alonso, "5 Eylül, Pazar günü Maranello'ya geldiğimde, çok zor olacağını düşünmüş olsam da, şampiyonluk şansımızın yeniden
canlanacağına inanıyordum" ifadelerini kullandı.

Alonso, "Spa'da işler iyi gitmemişti. O yüzden kapasitemizin ne olabileceğini önceden söylemek zordu. Bununla birlikte, elimizden gelenin en iyisini yaptığımız müddetçe, bir şans bulacağımıza inandık. İşler de böyle gelişti. Şimdi amacımız aynı şeyi şampiyonanın son beş yarışında yapmak olmalı" dedi.

Dün Maranello'daki takım üyelerine özel bir ziyaret yaptığını ve Monza'da gösterdiği gayretten ötürü herkese teşekkür ettiğini söyleyen Alonso, "Gestione Sportiva'daki herkese bizzat teşekkür etme imkanı buldum. Bu zaferi mümkün kılan insanların önünde zafer ödülünü bir kez daha kaldırmak hoştu" dedi.

İncir Ağacı



Bugün hapisten çıkmış olacaktım

Evin hanımı gece yarısı uyanır ve kocasının yatakta olmadığını farkeder. Yataktan kalkar ve kocasını mutfakta bulur. Koca dalgın dalgın kahve içmektedir ve aklı cok uzaklardadır. Üstelik gözlerinden yaş gelmektedir.

"Ne oldu sevgilim?" diye sorar kadın.

"20 yıl önceki ilk buluşmamızı hatırlıyor musun?" der adam.

"Tabi" der kadın.

"16 yaşındaydın o zaman. Arka koltukta sevişirken baban basmıştı bizi".

"Evet hatırlıyorum."

"Babanın silahını yüzüme dayayıp -ya kızımla evlenirsin ya da 20 sene
hapiste yatarsın- demesini de hatırlıyor musun?"

"Hatırlamaz mıyım..."

Adam yanağındaki gözyaşlarını silerek:

"Biliyor musun, bugün hapisten çıkmış olacaktım..."


Nikita - 1.Sezon - 1.Bölüm - indir



Sorunlu bir genç olan Nikita, "Division" adıyla bilinen amerikan gizli servisinin kendisine ikinci bir şans ve ülkesine hizmet etmeyi teklif etmesi sonucunda idamdan kurtarılır. Bu kurtuluşun sonunda ödeyeceği bedelin bir ajan ve süikastçi olarak yetiştirilecek olduğunu bilmemektedir. Kendisini yetiştiren ve kurtaran bu kurumun aslında hiçte göründüğü gibi bir kurum olmadığını anlaması uzun sürmeyen Nikita bir yolunu bulup kaçıyor. 3 yılını saklanarak geçirdikten sonra başta eski patronu olmak üzere kendisini kandıran herkesten intikam almak için geri dönüyor. İnkitam alması için ise önündeki en büyük engellerin başında saklandığı 3 yıl boyunca Division tarafından yetiştirilen ve çıkarları için kullanılan yeni ajan ve suikastçılar geliyor. Bu suikastçılardan birisi olan Alex ise Nikita gibi adına çalıştığı kurumun aslında illegal bir oluşum olduğunu anlayıp Nikita'ya yakınlaşıyor.

Konusu itibari ile J.J Abrams'ın Alias isimli dizisi ile oldukça benzerliler gösteren Nikita dizisi Aksiyon dizilerini sevenler için birebir..



http://fileserve.com/file/A9waHKV/Nikita.S01E01.HDTV.XviD-LOL.part1.rar
http://fileserve.com/file/QuKgu2C/Nikita.S01E01.HDTV.XviD-LOL.part2.rar

http://netload.in/dateiQGkhkb0zfy/Nikita.S01E01.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.htm
http://netload.in/datei8wrK5VCfgw/Nikita.S01E01.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.htm