Merlin - 3.Sezon - 3.Bölüm - indir



HDTV
http://fileserve.com/file/cv34teM/Merlin.2008.S03E03.WS.PDTV.XviD-BiA.part1.rar
http://fileserve.com/file/HMedMHy/Merlin.2008.S03E03.WS.PDTV.XviD-BiA.part2.rar
http://fileserve.com/file/aRgNmxG/Merlin.2008.S03E03.WS.PDTV.XviD-BiA.part3.rar
veya
http://x7.to/i5b4b9/Merlin.2008.S03E03.WS.PDTV.XviD-BiA.part1.rar
http://x7.to/hgn348/Merlin.2008.S03E03.WS.PDTV.XviD-BiA.part2.rar
http://x7.to/88yjyv/Merlin.2008.S03E03.WS.PDTV.XviD-BiA.part3.rar
veya
http://netload.in/dateiL8TzKDG19g/Merlin.2008.S03E03.WS.PDTV.XviD-BiA.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiH4wjWGthcQ/Merlin.2008.S03E03.WS.PDTV.XviD-BiA.part2.rar.htm
http://netload.in/dateicBJnLpgD0H/Merlin.2008.S03E03.WS.PDTV.XviD-BiA.part3.rar.htm

Kota Dostu MKV
http://hotfile.com/dl/71833877/5cb5d67/
veya
http://fileserve.com/file/CmM5JPQ/

Kenan Sofuoğlu şampiyonluğa çok yakın

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda İtalya'da gerçekleştirilen sezonun 12. ayak koşusunu ikinci sırada tamamlayarak genel klasmanda liderliğini sürdürdü.

http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/kenan.jpg

İtalya'daki Imola Pisti'nde gerçekleştirilen ve ilk cepte başladığı koşuyu Kenan Sofuoğlu, talihsiz bir şekilde ikinci sırada tamamlayarak sezonun son yarışına 16 puanlık bir avantajla girdi.

İrlandalı Eugene Laverty'nin son turda, yarışın bitimine metreler kala kayarak, mücadelenin en önünde giden Kenan Sofuoğlu'nun motosikletine çarpması sonucunda iki sporcu da yere düştü. Bu sırada arkadan gelen İtalyan Michele Pirro, iki sporcuyu da geride bırakarak yarışmayı lider tamamladı. Kenan Sofuoğlu, daha sonra motosikletini kaldırarak, yarışı Pirro'nun arkasından ikinci sırada tamamlayabildi. Laverty ise üçüncü sırada yer aldı.

Şampiyonluktaki en önemli rakibi İrlandalı Eugene Laverty ile Kenan Sofuoğlu'nun mücadelesine dönüşen koşuda milli motosikletçi mücadeleyi ikinci sırada bitirmesine karşın, puanını 243'e taşıyarak genel klasmanda liderliğini sürdürdü.

Laverty ise 227 puanla genel klasmanda ikinci sırada kaldı. Sakatlığı nedeniyle son iki koşuda yer alamayan İspanyol Joan Lascorz da 168 puanla genel klasmanda üçüncü sıradaki yerini korurken, Imola koşusunu ilk sırada bitiren İtalyan Pirro ise 91 puanla genel klasmanda 5. sırada yer buldu.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar, PTT Genel Müdürü Osman Tural, İstanbul Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Tarık Yusuf Uçar'ın da aralarında bulunduğu 15 kişilik bir grup da yarışı tribünden izleyerek Kenan Sofuoğlu'na destek verdi.

Kaynak: Sporx


Pakistan'a en çok yardım yapan ilimiz: Konya

Sel felaketi nedeniyle zor günler yaşayan Pakistan halkı için harekete geçen yardımsever iller arasında en fazla yardımı yapan Konya oldu.


Sel felaketi nedeniyle zor günler yaşayan Pakistan halkı için harekete geçen Konya'daki kurum ve kuruluşlar, bölgedeki insanlar için 7 milyon liraya yakın yardım gönderdi. Konya, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzünlenen kampanya çerçevesinde, camilerde toplanan 4 milyon yardım ile nüfuz bazında ülke genelinde en fazla yardım yapan il oldu.

Çocuklar harçlıklarını verdi

Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, "Konya, camilerde yapılan benzer bağış kampanyalarında İstanbul'dan sonra genelde en fazla bağış yapılan il durumunda. Ancak Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği bu kampanyada nüfus başına düşen oranla Konya, ülke genelinde en fazla bağış toplanan il konumuna yükseldi. Çocuklar harçlıklarını, kadınlar kollarındaki bilezikleri, yüzükleri bozdurup kampanyamıza katıldı. Bunları duyduğumuzda biz de oldukça duygulandık.'' Kimse Yokmu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşcı da dernek olarak düzenledikleri kampanyada Konya'da yaklaşık 1,5 milyon lira değerinde giysi, ilaç, gıda ve temizlik maddelerinden oluşan yardım topladıklarını bildirdi.

Kaynak: Haber7


KKTC'li bakandan ABD ve AB'ye ilhak tehdidi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Zorlu Töre, Avrupa ve Amerika başta olmak üzere dünyanın kendilerini tanımamaları halinde alabilecekleri kararı açıkladı.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Zorlu Töre, Avrupa ve Amerika başta olmak üzere dünyanın, ülkelerini kabul etmemesi ve ambargolarını sürdürmesi halinde Hatay'ın tarihte aldığı kararı almak zorunda kalabileceklerini söyledi.

Bakan Zorlu Töre, Hatay'ın İskenderun ilçesinde Genç İşadamları Derneği'nin(İSGİAD) verdiği yemekte iş adamlarıyla bir araya geldi. Burada konuşma yapan Bakan Töre, "Devlet sahibi olmak çok önemli, Allah bize bu devleti anavatanımız ile birlikte sonsuza kadar yaşatmayı nasip etsin. Eğer yaşayamayacak olursa Hatay devletinin zamanında yaptığı şerefli görev ne ise biz de onu yapmak mecburiyetinde oluruz." dedi.

Hıristiyan dünyasının, Avrupa ve Amerika'nın KKTC'yi kabul etmemeyi sürdürmesi, ambargolara devam etmesi halinde bir zaman sonra Hatay devletinin aldığı kararı almalarının gerekebileceğini vurgulayan Töre, "Kıbrıs Türkü'nün bedenindeki can Türkiye'nin ve Türk milletinin canıdır. Türk milleti Türk ordusu adadan çekildiği anda Kıbrıs Türk'ünün bedenindeki can da yok olur. Dolayısı ile Allah bizi anavatanımızdan Türkiye'mizden ayırmasın." şeklinde konuştu.

Yelken kulübünde verilen yemeğe İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten Atakaş, iş adamları ve dernek üyeleri katıldı. Gökhan Gökten günün anısına Bakan Töre'ye plaket takdim etti.

Kaynak: Haber7


A.Santos: "Milli takıma davet edildiğim için gururluyum"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Andre Santos Fenerbahçe Televizyonu'nun sorularını yanıtladı.


Brezilya Milli Takımı'na davet edildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Santos, "Herkes bilir ki Brezilya Milli Takımı'nda olmak, oraya çağırılmak çok kolay değildir. Kadrodaki futbolcular çok geniş bir kitleden seçilmişlerdir. O kadar kaliteli futbolcu vardır ki o kadar futbolcu arasından 22-23 kişinin arasına seçilmek gurur vericidir." derken; "Brezilya Milli Takımı, son zamanlarda herkesin bildiği ve beklediğinden farklı bir görüntü sergiliyor. Teknik Direktör ve teknik heyet tamamen değişti ve bununla birlikte takıma çağırılan oyuncular da değişiyor. ABD ile oynadığımız son maçta da herkesin beklediği ve özlediği Brezilya Milli Takımı'nın görüntüsünü yakalamaya başladık. Bundan sonraki dönemde de bu yolda ilerleyeceğimizi, alışkın olunan Brezilya ekolünü devam ettireceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa maçına da değinen Andre Santos, "Hem deplasmanda oynayacağımız hem de ligde çıkışa geçtiğimizi göstereceğimiz maç olması açısından bizim için çok önemli. Sadece Kasımpaşa maçını kazanmakla yetinmeyip bundan sonraki diğer maçlarda galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Olmamız gereken yerde yani liderlik koltuğunda oturmamız gerekiyor. Bu maç, umuyorum ki bizim için bir çıkış maçı olur ve bu maçın ardından ligdeki konumumuzu da daha iyi noktaya getiririz." şeklinde konuştu.

Kaynak: fenerbahce.org


Volkan: "3 yıllık özleme son vermek istiyoruz"

Profesyonel futbol takımımızın ve Milli Takımın başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Beşiktaş maçında takımın sergilediği mücadele ile girilen gol pozisyonlarının geleceğe yönelik önemli mesajlar taşıdığına dikkat çekerken, "3 yıllık şampiyonluk özlemine bu sezon son vermek istiyoruz" dedi.


Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalar yapan Volkan Demirel, Beşiktaş maçındaki sakatlığının tedavisinin sürdüğünü belirtirken, "Maçın 10. dakikasında sert bir darbe aldım. Maçın başlarında dizim şişti. Ödemi indirdik ama bir bölümü duruyor. Hala da tedavisi devam ediyor. Darbeden kaynaklı ağrıları da dindirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımın Beşiktaş maçında 3 puanı hakeden bir oyun sergilediğini dile getiren Volkan, "Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettik. Bu sezon son periyoddaki en iyi futbolumuzu oynadık. Müthiş mücadelemiz vardı, kaçırdığımız goller vardı. Takımın bu kadar iyi mücadele etmesi, pozisyona girmesi, bu kadar sağlam ayakta durması bana göre ileriye dönük çok önemli ve güzel mesajlar taşıyor. Pozisyona giren, mücadele eden taraf bizdik. Zaten, maçtan sonra Beşiktaşlı oyuncular beraberliğe sevindi. Ben Fenerbahçe’nin hiçbir maçta deplasmanda, beraberliğe sevindiğini görmedim. Bu dikkatlerden kaçmamalı. 10 senedir buradayım, böyle bir şey hatırlamıyorum. Bu bizim mücadelemizin, oyuna hakimiyetimizin, 3 puanı hakettiğimizin düşüncesi ve göstergesidir"

Kasımpaşa maçının önemine dikkat çeken tecrübeli kaleci, "Takımımız artık istenilen futbolu sahaya yansıtmaya başladı. Şimdi bu oyunu skora yansıtmaya başlamamız gerekiyor. İnşaallah bu hafta da bunu başaracağız. Ben ligin ilk 2 haftasında da söylemiştim. Ligin henüz başındayız. Takımlar 7-8 haftada oturacaktır. Biz de idmanlar ve maçlardaki tempo, pozisyon sayısının artması işlerin yoluna girdiğinin en güzel göstergesi. Bundan sonra inşaallah daha emin adımlarla yürüyerek, sezon sonuna kadar en iyi mücadele ile şampiyon olmak istiyoruz. 3 senedir şampiyon olamıyoruz. Bu kadar ara vermemiştik şampiyonluğa... 3 yıllık özlemin daha fazla büyümemesi için tüm çabamızı sergileyeceğiz.

Fenerbahçe savunmasına bu sezon dahil olan Joseph Yobo’yla ilgili düşüncelerini de paylaşan Volkan, "Yobo’yu Kayseri maçında çok beğendim. Sakin, tecrübeli ve kendinden emin oynuyor. Nijerya milli takımının kaptanı ve İngiltere gibi bir ligde 200’e yakın maç oynamış.

Türkiye’deki lige, futbol anlayışına ve şartlara alışma süreci olabilir. Zamana ihtiyacı olabilir. Bekleyip görmek gerekiyor, tabii ki takıma katkısından şüphem yok. Formanın hakkını verecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: fenerbahce.org


İstanbul'da 1 milyon ev yıkılacak

İstanbul'un haritasını değiştirecek 30 proje için Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı.


İstanbul'da binlerce evin yıkılacağı tahmin edilen olası bir depreme karşı planlanan hazırlıkların önündeki son engel de ortadan kalktı. Kentsel dönüşüm için start veren Büyükşehir Belediyesi'nin, evlerin depreme dayanıklı hale gelmesi, birçoğunun ise yıkılıp tekrar inşa edilmesi için hazırladığı projelere yönelik yasal düzenleme temmuzda tamamlandı ve resmen yürürlüğe girdi. Sabah'ın haberine göre, Belediye Yasası'ndaki 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanları' başlıklı kanun, İstanbul'da 1 milyon binanın yıkılıp yeniden yapılmasının önünü açtı.

MODERN YERLEŞİM ALANLARI

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) beş yıldır beklediği bu değişiklik ile dönüşüm projelerinde yaşanan yetki karmaşası sona erdi. Ayrıca belediyelerin deprem riski nedeni ile dönüşüm bölgesi ilan ettiği bir alana konut sahiplerinin bireysel itiraz hakkı da kalktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi referandum sonrası ilk gündem maddesine rafta bekleyen kentsel dönüşüm projelerini aldı. Planlanan projelerin hayata geçmesi durumunda İstanbul adeta yeni bir haritaya sahip olacak. Öncelikle deprem riski yüksek bölgeler, gecekondular ve kaçak binalar yıkılarak, yerlerine depreme dayanıklı modern yerleşim alanları inşa edilecek. Belediyenin kasasındaki çalışma 1 milyona yakın binayı kapsıyor.

KİMLERİN BİNALARI YIKILACAK

Kendi mülkünde olan ama mevzuata aykırı yapılanlar
Kendi mülkü dışındaki bir arsaya yapılan konutlar
Afet riski altındaki yerler

SİSTEM NASIL İŞLEYECEK

Bir bölge öncelikle kentsel dönüşüm alanı ilan edilecek.
Daha sonra belediye projesini açıklayacak.
Hak sahipleriyle görüşmeler başlayacak.
Apartman veya semtte yüzde 51 çoğunluk yeterli olacak.
Kiracılara, yeni yapılacak konutlardan satın alma hakkı verilecek.
Arazi sahibi ise kendisine arsası karşılığı oranında yeni yerden konut verilecek.
Konut istemezse arsasının karşılığında para ödenecek.
Yıkılacak bina gecekondu ise hiçbir ödeme yapılmayacak.
Ancak kiracılara tanınan konut satın alma hakkı, onlara da tanınacak.

Kaynak: Yazete