Twitter'da bir açık daha çıktı

Ünlü sosyal ağ motorunun başı, bu aralar dertten kurtulmuyor. Şimdi de, Twitter'a, yeni ve kullanıcılara çok tuhaf mesajlar ileten bir solucan musallat oldu.

Twitter kullanıcıları, bu aralar pek de hoş olmayan sorunlarla boğuşmak zorunda kalıyor. Porno yayın rezaletinden sonra, ünlü sosyal iletişim sitesinde yeni bir açık peydah oldu. Açığı keşfeden aklı evvel kişi, site üyelerine "Keçilerle sevişmek harikadır" biçiminde, tuhaf mı tuhaf bir mesaj yolluyor.


Bu açık, "şimdilik" tehlikesiz görünüyor. Bununla birlikte, korsanları biraz tanıdıysak, benzer kodlardan faydalanıp, kullanıcıların kişisel bilgilerine sızmaları an meselesi. Twitter yöneticileri, "bu sorunu derhal gidereceklerini" belirttiler ama açıklamanın, yüreğimize su serptiğini söyleyemeyeceğiz. Çünkü son günlerde, maalesef, sandalın bir yanı yamansa, diğer taraftan su alıyor.

Kaynak: SDN


Worldwide Telescope ile Uzay Yolculuğu

Uzay her zaman için insanoğlunun en büyük meraklarından biri olmuştur. Çok etkileyici bir yer olan uzay aynı zamanda tehlikelerle dolu. Uzaya gitmek öyle filmlerdeki gibi kolay bir şey değil. Dünyanın dışına çıkmak bir yana oraya bir araç göndermek bile başlı başına çok zorlu bir işlem.

Ancak, uzayı merak ediyor ve mevcut teknoloji ile gidilemeyecek yerlere gitmek istiyorsanız, evinizde oturduğunuz yerden buraları görmeniz artık mümkün.

- Worldwide Telescope ile bilinen uzayın büyük kısmını gezebiliyorsunuz -

Worldwide Telescope

Worldwide Telescope adı verilen yeni bir uygulama bunu olanaklı kılıyor. Microsoft Silverlight kullanan uygulama şimdiye kadar gözlenebilen evrenin büyük bir kısmını, uzaya gönderilen ve yeryüzünde bulunan teleskoplardan alınan görüntülerle sizlere sunuyor.

Kullanımı oldukça kolay olan uygulama ile güneş sistemini ve takım yıldızları yakından görebilir, birbirlerine göre konumlarını öğrenebilirsiniz.

Worldwide Telescope ile koltuğunuzda otururken uzayda bir yolculuk yapmak için http://www.worldwidetelescope.org/webclient/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: SDN


Bursaspor:1 - Bucaspor:0 - Maçın Özeti - online izle



Kayserispor:0 - Trabzonspor: 0 - Maçın Özeti - online izle



Beşiktaş:2 - Antalyaspor: 1 - Maçın Özeti - online izle



Galatasaray:3 - İstanbul.B.B: 1 - Maçın Özeti - online izle



Kasımpaşa:2 - Fenerbahçe: 6 - Maçın Özeti - online izle



Alex: “Üstlerime her zaman saygı duyuyorum”

Kasımpaşa maçında 2 gol birden atan Takım Kaptanımız Alex de Souza, ligin başından bu yana yaptıklarının Fenerbahçe’ye geldiği günden bu yana yaptıklarından farklı olmadığını, faydalı olmak için elinden geleni yaptığını, ’Üstlerim’ diye tanımladığı teknik direktör, yönetim ve Fenerbahçe camiasına her zaman saygı duyduğunu söyledi.


Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalar yapan ve ilk olarak maçı değerlendiren Alex, "Bizim için önemli bir deplasman maçıydı. Bu önemli bir deplasmandı çünkü ilk 2 deplasman maçımızda galibiyet alamamıştık. Deplasman galibiyetlerimize başlamak ve ligdeki çıkışımız açısından önemliydi, bu nedenle de mutluyuz" diye konuştu.

Atılan golleri ayırt edemediğini söyleyen Alex, "Gollerin arasından güzelini seçemiyorum. Çünkü bugün önemli olan, bugünkü galibiyet ve skordu. İkisi için de çok mutluyum. Bugün tek önemli olan buydu" dedi.

Alex sezon başından bu yana hakkında yapılan spekülasyonlar hakkında ise, "Aslında benim şu an yaptığım, Fenerbahçe’yle kontratımın başından beri yaptığım şey dışında bir şey değil. Ne yapmam gerekiyorsa, elimden geleni yapıyorum. Her gün çalışıyorum, maçlarda elimden geleni yapıyorum, üstlerime her zaman saygı duyuyorum. Üstlerim de hocam, yönetim ve camiadır. Ben de bir Fenerbahçe futbolcusu olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bazı maçlarda 90 dakika sahadaydım, bazen sona doğru çıktım, bazı maçlarda yedek soyundum ama her zaman hocamıza ve camiamıza saygı duydum. Alex aynı şekilde devam ediyor, aynı şekilde çalışacak ve üstlerine saygı duyacak" diye konuştu.

Transfer haberleri komik

Alex, karşılaşmadan sonra düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Bir gazetecinin "Alex, Fenerbahçe’den kopmaktan korkuyor mu?"sorusu karşısında Alex, "Korku; kesinlikle böyle bir duygu bende yok. Geldiğim andan itibaren bir Brezilyalı futbolcu olarak, bir Brezilya vatandaşı olarak farklı bir ülkede, Türkiye’de, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’de başarılı yıllar geçirdim. Başarılı yıllarımı da güzel hatıralarla süslemeyi başardım. Bu yüzden de içimde herhangi bir burukluk ya da korku yok. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki ben artık sizden biri gibi hissediyorum kendimi. Türk gibi hissediyorum ve gerçekten sıkı bir Fenerbahçe taraftarıyım. Bugünlerde gazetelerde çıkan bir yazıyı okudum. Orada benim Galatasaray’a gidebileceğim, Beşiktaş’a gidebileceğim yönünde haberler vardı. Onlar benim gözümde gayet komik haberler. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki ben artık bir Fenerbahçe taraftarıyım. Buradan gittiğim zaman da burada olduğum zaman da sonuna kadar kalbim Fenerbahçe taraftarı ve Fenerbahçe camiasıyla, Kadıköy ile birlikte olacak. O yüzden bu tür konuların konuşulmaması gerekiyor. Çünkü ben bir Fenerbahçeliyim" diye konuştu.

Yeni bir oluşum içerisindeyiz

Bir soru üzerine Alex, oyuncuların iniş ve çıkışlar yaşayabileceğini belirterek, "Bana göre bir oyuncunun bireysel kalitesi, aynı zamanda kolektif kaliteye göre, kendini daha ileriye ya da geriye çekebilir. Bir sürü üst düzey oyuncuyu birçok takımın değişik dönemlerinde incelediğimiz zaman, eğer oynadığı takım daha dengeli bir şekilde kendine gösteriyorsa, sahada oyuncunun kalitesi de zaten kendisini daha fazla gösterebilecektir. Ama eğer dengeler oturmamışsa bu oyuncunun verimi düşebilir. Bu yüzden ’Alex eski günlerine geri dönüyor mu?’ sorusu, benim pek anlayabildiğim bir soru değil. Çünkü bizim takımımız da yeni bir oluşum içerisinde. Hocamızın görüşlerini saha içerisinde daha iyi anladığımız takdirde benim kalitem ve dolayısıyla takımın kalitesi kendisini daha iyi çıkartacaktır" diye konuştu.

100. gole yaklaştık

Bu sezon ilk defa Kasımpaşa karşısında 90 dakikada sahada kalmasıyla ilgili bir soruyu ise Alex, "Sahaya 3 oyuncu girebiliyor. 3 oyuncunun girebilmesi için de 3 oyuncunun çıkması gerekiyor. Hocamız saha kenarında buna karar verebilecek yetkili kişidir. Oyuna ilk 11 başlarım, ilk 11 başladıktan sonra 90 dakikayı tamamlarım ya da oyundan çıkarım. Bu tamamen hocanın verebileceği karardır. Buna oyuncu olarak sonuna kadar saygı duyuyorum ve sadece görevimi yapıyorum" diye yanıtladı:
Kasımpaşa karısında attığı 2 golle ligdeki gol sayısını 98’e yükselten Alex, "100. gole de yaklaştık. Daha uzun bir sezon var önümüzde, belki de geçeriz" dedi.

Kaynak: fenerbahce.org


Aykut Kocaman: “Savunma hatalarını göz ardı edemem”

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, atılan 6 golün tüm Fenerbahçeliler gibi kendisini de çok mutlu ettiğini ancak takımın maçın özellikle maçın ilk yarısında yaptığı savunma hatalarının ve saha yerleşiminin iç açıcı olmadığını söyledi.


Kasımpaşa maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Aykut Kocaman, "İki hafta aradan sonra kazanmak mutluluk verici. Maçın sonundaki 6 gol daha da mutlu etti. Ancak diğer tarafı da benim göz ardı etmemem lazım. Tüm Fenerbahçeliler sevinse de; ben göz ardı edemem bunu. İlk yarıda büyük savunma hatalarımız vardı ve saha yerleşimimiz sıkıntılıydı. Ben de 6 gole seviniyorum ancak öbür taraftan ilk yarı görüntümüz iç açıcı değildi, bu kadar pozisyon vermememiz lazım. Aslında rakibimiz açısından da önemli bir maçtı, galibiyet almak istiyorlardı. Kadro değiştirterek çıktılar sahaya. Kayseri ve Beşiktaş maçı sonrasında bizim için de lige tutunmak adına bir fırsattı. Maç da bu şekilde iki takım açısından da hırslı başladı. Kasımpaşa esasında 7 kişilik değişiklikten sonra organize şekilde de sahadaydı. Bizim için de yediğimiz gollerden sonra sahada kalmak artımızdı. Ama maçın ilk yarısındaki demoralize halimiz iyi değildi. İkinci yarı bizim açımızdan iyi geçti ama yine de 2 net pozisyon yakaladı rakibimiz. İlerleyen zamanlarda bunu düzeltmemiz lazım. Öne geçtiğimiz anlarda topun bizde kalma süresini artırmalıyız. Avrupa sonuçları, Trabzon ve Kayseri yenilgilerinin de stresi vardı belki takımda. Ancak öne geçtiğimiz anlardan sonra topun kontrolünün bizde olması gerekiyor" diye konuştu.

Basın toplantısı

Aykut Kocaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında da maçı değerlendirirken, "Maçın sonunda 6-2’lik skor son derece güzel, sevinç ve mutluluk verici. Ancak ilk yarı için söylenecek bir kaç cümle; seyredenler için mutlaka güzeldir ama diğer taraftan ilk yarı bizim adımıza çok olumlu şeylerin konuşulacağı bir dönem olarak geçmedi. Hemen başında golü yedik. Arka arkaya bulduğumuz goller maça tutunmamızı sağladı. 3-1 öne geçmemize rağmen hızlı bir süreçte, oyunu tutamadık ve arkasından bütün devreye damgasını vuran bir durumla 3-2 oldu maç. Tekrar Kasımpaşa mücadelenin içine geldi. İlk yarıdaki oyunda savunma zaaflarımızın görünmesi bizim adımıza her şeyin güzel olduğu bir gecede sıkıntılı bir durumdu. İkinci yarı nispeten bu zaafları gidererek sahaya çıktık. İkinci yarıyı gol yemeden bitirmek güzel ve önemliydi. Böyle bir dönemde çok farklı bir skorla kazanmak, şahsım ve Fenerbahçe camiasına mutluluk verici" diye konuştu.

Stoch’un on birde olmamasının nedeni yabancı kontenjanı

Stoch’u ilk 11’e almamasının birinci nedeninin yabancı kontenjanı olduğunu ifade eden Aykut Kocaman, "Bazen tercihleri bu taraftan kullanıyoruz, yarın da başka taraftan kullanabiliriz" dedi. Dia ile Stoch’un birlikte oynamasını taraftarın da istediği vurgulanarak yöneltilen soruya ise Kocaman, "Öncelikli olarak taraftarın beklentisi takımın kazanmasıdır. Taraftar ’Şu futbolcuyla kazanalım’ istemez. Önemli olan formadır, hangi oyuncu oynarsa, takımın kazanmasıdır. İkisi de değerli oyuncular. Fenerbahçe’ye uzun yıllar fayda sağlayacak gibi görünüyorlar. İlerleyen zamanlarda mutlaka oynayacaklardır" yanıtını verdi.

Tahmin edilebilir olmalıyız

Bir soru üzerine Aykut Kocaman, "Fenerbahçe takımı ilginç bir takım. Geçen sezonu hatırlayabilirsek... İlk 8 maçlık periyot ve son 10 maçlık periyot, 18 maç. Kazandığımız maç sayısı 16, beraberlik 2, yediğimiz gol sayısı sadece 4. Bu 18 maçın dışında kalan 14 maç var. Bu periyotta 5 galibiyet, 6 mağlubiyet, 3 beraberlik. 25 gol atmış, 24 gol yemiş. Biraz daha büyük takımların tahmin edilebilir olması gerekiyor. Bu sezon da hazırlık maçalarıyla beraber 14 maç oynadık, 5 galibiyet, 6 mağlubiyet, 3 de beraberlik var. Bu sorunları biraz daha bertaraf etmek, üzerine çıkmak, görünen o ki biraz daha zaman alacak. Maalesef bunu söylemek zorundayım. Fenerbahçe bütün unsurlarıyla artık bu zaaflarını avantaja çevirebilecek güce ve kudrete sahip bir takımdır" diye konuştu.

Takımının düşündüğü futbola henüz yakın olmadığını kaydeden Aykut Kocaman, medyadaki yabancı hocanın takımın başına getirileceği yönündeki haberlerle ilgili soruya ise "Beni hemen hemen hiç etkilemiyor. Çünkü okumuyorum genelde. Çok fazla bozmuyor. Ben iş odaklı birisiyim. İşimize bakıyoruz. İyi iş yaparsak ’Aferin’ derler, iyi iş yapamazsak da zaten ’Allahaısmarladık’ demesini bilirim ben, merak etmeyin" cevabını verdi.

Kaynak: fenerbahce.org


Kurtlar Vadisi Pusu nefes kesecek

Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.


Kurtlar Vadisi Pusu’da macera son hızıyla devam ediyor. Solukları kesecek 95. bölüm, 30 Eylül Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.

* Aron Feller ve İsrailli Shamir’i ele geçiren Polat Alemdar ve ekibi, Amerikan üssünden çıkmayı nasıl başaracaklar?

* Polat’ın Amerikan üssünde olduğunu öğrenen Başbakan ne yapacak?

* Polat, elinden kurtulmayı başaran Feller’den önce nükleer bombaya ulaşabilecek mi?

* Shamir’i yanlarına alarak bombayı bulmak üzere Irak’a geçen Polat Alemdar ve ekibini bekleyen büyük sürpriz ne olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 95. bölümü, 30 Eylül akşamında ATV ekranlarında olacak…


Kaynak: Yazete


Tek tip askerlikte inisiyatif Başbakanlık'ta

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, tek tip askerlikle ilgili açıkmalarının yanlış anlaşıldığını söyledi.


Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, tek tip askerlikle ilgili Genelkurmay tarafından yapılan teknik çalışmaların tamamlanıp Başbakanlığa iletildiğini belirterek, “Bundan sonra inisiyatif Başbakanlıkta, Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Dairesinde” dedi.
Gönül, Irak Savunma Bakanı Abdülkadir Muhammed Casim El Mafraci ve beraberindeki heyet ile makamında görüştü. Gönül, görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TEKNİK ÇALIŞMALAR BİTTİ AMA...

Bir gazetecinin “tek tip askerlik” ile ilgili çalışmalar konusundaki sorusu üzerine Gönül, “Teknik çalışmalar Genelkurmay tarafından tamamlandı ama kanun tasarısı aşamasına gelmedi. Bundan sonra inisiyatif Başbakanlıkta, Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Dairesinde” dedi.
“Hükümetin teknik çalışmayla ilgili görüşünün” sorulması üzerine Gönül, şunları söyledi:

BAKANLIKLARA SORULACAK

“Bakanlıklara sormadan hükümet görüşü teşekkül etmez. Bu konu hem Milli Eğitimi ilgilendiriyor hem Maliyeyi ilgilendiriyor hem İçişleri Bakanlığını ilgilendiriyor. Her bakanlığın görüşünü almak gerekiyor. Bu, kanunların normal yürüyüşüdür. Bakanlıkların görüşü alınmadan Bakanlar Kurulunda kanun tasarısı haline gelip imzaya açılmıyor. Bu görüşlere göre teknik çalışmada değişiklikler yapılabilir endişesiyle şu aşamada herhangi bir bilgi vermemiz, sonradan değişecek bir hususu söylememiz manasına gelir diye söylemiyoruz.
Şu anda Genelkurmay çalışmasını Başbakanlığa verdi, Genelkurmay Başkanımızın ziyaretinde. Bundan sonra inisiyatif Başbakanlıkta, Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Dairesinde. Başbakanımızın şahsen yapacağı birşey değil. Kanunlar ve Kararlar Dairesinin bunu yürütmesi gerekiyor.”

BAKAN GÖNÜL'DEN DÜZELTME

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, tek tip askerlikle ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığından Başbakanlık'a gönderilmiş bir kanun tasarısı bulunmadığını bildirdi.
Gönül yaptığı açıklamada, Irak Savunma Bakanı Abdülkadir Muhammed Casim El Mafraci ile görüşmesinde gazetecilerin soruları üzerine “tek tip askerlik” uygulamasına ilişkin yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını kaydetti.
Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde konunun gündeme gelmiş olabileceğini belirten Gönül, “Konu görüşülmüş olabilir, ama Bakanlığımızdan Başbakanlık'a gitmiş herhangi bir tasarı yok. Konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Kaynak: Yazete


Gossip Girl - 4.Sezon - 3.Bölüm - indir



http://fileserve.com/file/P83Cvwt/Gossip.Girl.S04E03.HDTV.XviD-P0W4.part1.rar
http://fileserve.com/file/3atYUed/Gossip.Girl.S04E03.HDTV.XviD-P0W4.part2.rar
http://fileserve.com/file/jHP5EV8/Gossip.Girl.S04E03.HDTV.XviD-P0W4.part3.rar
veya
http://x7.to/hy4mp7/Gossip.Girl.S04E03.HDTV.XviD-P0W4.part1.rar
http://x7.to/6ufl3z/Gossip.Girl.S04E03.HDTV.XviD-P0W4.part2.rar
http://x7.to/zcjbdw/Gossip.Girl.S04E03.HDTV.XviD-P0W4.part3.rar
veya
http://netload.in/dateiqi64M8Rm5f/Gossip.Girl.S04E03.HDTV.XviD-P0W4.part1.rar.htm
http://netload.in/datei8xgMT0njOY/Gossip.Girl.S04E03.HDTV.XviD-P0W4.part2.rar.htm
http://netload.in/dateiWMukPJLU7X/Gossip.Girl.S04E03.HDTV.XviD-P0W4.part3.rar.htm

Two And a Half Men - 8.Sezon - 2.Bölüm - indir



HDTV
http://hotfile.com/dl/72255135/28fed19/
veya
http://fileserve.com/file/NqBnReK/

Kota Dostu MKV
http://hotfile.com/dl/72274254/816740c/

HDTV 720p
http://fileserve.com/file/dwQpvy3/Two.and.a.Half.Men.S08E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar
http://fileserve.com/file/FsdggNe/Two.and.a.Half.Men.S08E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar
http://fileserve.com/file/wNSbGnV/Two.and.a.Half.Men.S08E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar
veya
http://x7.to/dyzh2d/Two.and.a.Half.Men.S08E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar
http://x7.to/b27dy3/Two.and.a.Half.Men.S08E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar
http://x7.to/j5ms84/Two.and.a.Half.Men.S08E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar
veya
http://netload.in/dateiKwv1OxJYhZ/Two.and.a.Half.Men.S08E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiNy7EWvSF4i/Two.and.a.Half.Men.S08E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar.htm
http://netload.in/dateiRGAdZfM4iw/Two.and.a.Half.Men.S08E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar.htm

The Event - 1.Sezon - 2.Bölüm - indir





http://hotfile.com/dl/72259340/5e94197/The.Event.S01E02.HDTV.XviD-LOL.InDivX.ORG.avi


The Event 1.Sezon 2.Bölüm uyumlu parçalar



http://fileserve.com/file/Qjg9srR/The.Event.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar


http://fileserve.com/file/rfApfRV/The.Event.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part2.rar


http://fileserve.com/file/GJkGQa9/The.Event.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part3.rar


ya da


http://x7.to/lkbt4b/The.Event.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar


http://x7.to/wh4qi2/The.Event.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part2.rar


http://x7.to/yxl1tx/The.Event.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part3.rar


ya da


http://netload.in/datei7uLTyvCGug/The.Event.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.htm


http://netload.in/dateiXHxB1Y8JIm/The.Event.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.htm


http://netload.in/dateijo1CKwPtTp/The.Event.S01E02.HDTV.XviD-LOL.part3.rar.htm


TÜRKÇE Altyazısı:

http://www.ziddu.com/download/11867785/the.event.102.hdtv-lol.kralform.net.rar.html




House - 7.Sezon - 2.Bölüm - indir








http://hotfile.com/dl/72255292/aa9bf1f/House.S07E02.HDTV.XviD-LOL.InDivX.ORG.avi



House 7.Sezon 2.Bölüm uyumlu parçalar





http://fileserve.com/file/SZsVBcN/House.S07E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar


http://fileserve.com/file/5AJHnpT/House.S07E02.HDTV.XviD-LOL.part2.rar

http://fileserve.com/file/VeVZE37/House.S07E02.HDTV.XviD-LOL.part3.rar

ya da

http://x7.to/68gb7r/House.S07E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar

http://x7.to/65u8b6/House.S07E02.HDTV.XviD-LOL.part2.rar

http://x7.to/5s5pfm/House.S07E02.HDTV.XviD-LOL.part3.rar

ya da

http://netload.in/dateiaAN5GDamaY/House.S07E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.htm

http://netload.in/dateinqVhIDmR1J/House.S07E02.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.htm

http://netload.in/dateiBWBIn6BWVW/House.S07E02.HDTV.XviD-LOL.part3.rar.htm

Kota problemi olanlar için MKV linkleri


http://hotfile.com/dl/72258729/98221b4/House.S07E02.HDTV.ReEnc.X264-BoB.InDivX.ORG.mkv


ya da

http://fileserve.com/file/jqKu6Nm/House.S07E02.HDTV.ReEnc.X264-BoB.InDivX.ORG.mkv


ya da

http://netload.in/dateiwmHkwcdsTB/House.S07E02.HDTV.ReEnc.X264-BoB.InDivX.ORG.mkv.htm

HD Kalitesinden vazgeçemeyenler için 720p tek link


http://hotfile.com/dl/72255983/8b829c1/House.S07E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.InDivX.ORG.mkv


HD Kalitesinden vazgeçemeyenler için 720p uyumlu parçalar



http://fileserve.com/file/ZUTAwqV/House.S07E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar

http://fileserve.com/file/5PQdbZR/House.S07E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar

http://fileserve.com/file/CUjVsh4/House.S07E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar


ya da

http://x7.to/kqtzzw/House.S07E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar


http://x7.to/1g7hw7/House.S07E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar

http://x7.to/9ik6wa/House.S07E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar

ya da

http://netload.in/dateigjRxpP1t2p/House.S07E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar.htm

http://netload.in/dateixrlbHJCkXf/House.S07E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar.htm

http://netload.in/dateiVkIu8h2P5w/House.S07E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar.htm

Türkçe Altyazısı:

http://www.ziddu.com/download/11865530/House.S07E02.HDTV.XviD-LOL.tr.kralform.net.rar.html



How I Met Your Mother - 6.Sezon - 2.Bölüm - indir





http://hotfile.com/dl/72249747/98b1111/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.HDTV.XviD-LOL.InDivX.ORG.avi
ya da
http://fileserve.com/file/RCtkvZJ/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.HDTV.XviD-LOL.InDivX.ORG.avi
ya da
http://netload.in/dateinrGhnaXLsh/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.HDTV.XviD-LOL.InDivX.ORG.avi.htm
ya da
http://x7.to/w4s556/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.HDTV.XviD-LOL.InDivX.ORG.avi

Kota problemi olanlar için kota dostu linkler:

HD kalitesinden vazgeçemeyenler için 720p HD tek link



HD kalitesinden vazgeçemeyenler için 720p uyumlu parçalar


http://fileserve.com/file/Wm8uS8G/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar
http://fileserve.com/file/yYpUWGg/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar
http://fileserve.com/file/ESASmy4/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar
ya da
http://x7.to/j1t768/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar
http://x7.to/j9nuy9/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar
http://x7.to/bd5v4r/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar
ya da
http://netload.in/dateiwUVR2QAWFS/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar.htm
http://netload.in/datei3ba8W24OXt/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar.htm
http://netload.in/dateiIpKiMaa1d7/How.I.Met.Your.Mother.S06E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar.htm

Bölümün TÜRKÇE Altyazısı:




Chuck - 4.Sezon - 2.Bölüm - indir



HDTV
http://fileserve.com/file/XhvKBGM/Chuck.S4E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar
http://fileserve.com/file/pE8XeX5/Chuck.S4E02.HDTV.XviD-LOL.part2.rar
http://fileserve.com/file/txmZ3DA/Chuck.S4E02.HDTV.XviD-LOL.part3.rar
veya
http://x7.to/re61d5/Chuck.S4E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar
http://x7.to/43kmse/Chuck.S4E02.HDTV.XviD-LOL.part2.rar
http://x7.to/wewogx/Chuck.S4E02.HDTV.XviD-LOL.part3.rar
veya
http://netload.in/datei9pkFTpe6Xl/Chuck.S4E02.HDTV.XviD-LOL.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiJq0ncwZRU2/Chuck.S4E02.HDTV.XviD-LOL.part2.rar.htm
http://netload.in/dateivJfKqb63Oj/Chuck.S4E02.HDTV.XviD-LOL.part3.rar.htm

Kota Dostu MKV
http://hotfile.com/dl/72258695/ccd41f9/
veya
http://fileserve.com/file/mshQyCD/

HDTV 720p
http://fileserve.com/file/q8av45h/Chuck.S04E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar
http://fileserve.com/file/8NTBGVg/Chuck.S04E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar
http://fileserve.com/file/Djygr7M/Chuck.S04E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar
veya
http://x7.to/fcqom4/Chuck.S04E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar
http://x7.to/8f9o2u/Chuck.S04E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar
http://x7.to/vqinv6/Chuck.S04E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar
veya
http://netload.in/dateiIhYg5HFHyf/Chuck.S04E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part1.rar.htm
http://netload.in/dateijQ84nbhGig/Chuck.S04E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part2.rar.htm
http://netload.in/dateierXqqHAyRi/Chuck.S04E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION.part3.rar.htm