Fenerbahçe:1 - Beşiktaş:1 - Goller - online izle

Fenerbahçe: 1 - Beşiktaş: 0 [ Gol: Niang]



Fenerbahçe: 1 - Beşiktaş: 1 [ Gol: Guti]


Driver Checker v2.7.4 - Full Sürüm - 2 adet Tek Link


Sürücü Denetleyicisi kolayca tespit etmek ve tüm donanım aygıtları için en son sürücüleri güncelleme sağlar. Ayrıca varolan sürücüleri yedekleyebilir. Yeniden yükleme ya da işletim sistemi yükseltmesi gereken durumlarda sürücüleri geri yükleyebilirsiniz. Sürücü Denetleyicisi ile sadece birkaç tıklama sayesinde işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Kullanıcı dostu bir arayüz sağlar.

Temel Özellikler ve Driver Checker'in Faydaları:

• Starightfoward ve sezgisel arayüz
• Daha iyi PC performansı ve geliştirilmiş kararlılık
• Erişim sektöründe en büyük sürücüleri veritabanı
En son üretici sürücüleri için s
ürekli güncelleştirmeler
• Gönder kullanılamaz sürücüleri sonraki sürümünde güncellendi


# Bluetooth Sürücüleri
# CD-Rom Sürücüleri
# DVD-Rom Sürücüleri
# HID Sürücüleri
# IEEE 1394 Sürücüleri
# Klavye Sürücüleri
# Modem Sürücüleri
# Monitör Sürücüler
# Anakart Sürücüleri
# Mouse Sürücüleri
# Net Kard Sürücüleri
# PCMCIA Sürücüleri
# Yazıcı Sürücüleri
# Tarayıcı Sürücüleri
# Ses Kartı Sürücüleri
# TV Kartı Sürücüleri
# UPS Sürücüleri
# USB Tuner Sürücüleri
# USB Flash Kart Sürücüleri
# Video Kart Sürücüleri
# Kablosuz Aygıt Sürücüleri

İndirme linkleri:
ya da


Günün Güzeli: Doutzen Kroes

Doutzen Kroes (d. 23 Ocak 1985, Eastermar, Frizye, Hollanda), Hollandalı süper model. Detaylı bilgi için tıklayın.





Ejder Kapanı - DVDRip - 2009 - indir


Tür : Gerilim / Polisiye
Gösterim Tarihi : 22 Ocak 2010
Yönetmen : Uğur Yücel
Senaryo : Kubilay Tat
Yapım : 2009, Türkiye
Oyuncular : Uğur Yücel (Asayişler Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı) , Kenan İmirzalioğlu (Cinayet Büro Amiri, Başkomiser) , Nejat İşler (gazi komando) , Ceyda Düvenci (pavyon kadını) , Berrak Tüzünataç (stajyer polis)



Çocuk tecavüzcülerini öldüren bir katilin izinde adalet kavramının sorgulandığı filmde, iki deneyimli dedektif Abbas ( Uğur Yücel ) ve ' Akrep ' Celal ( Kenan İmirzalıoğlu ) bir seri katilin peşine düşerler. Katilin kurbanları aftan yararlanıp çıkan sübyancılardır. Eldeki ipuçları askerden dönen Ensar'ı ( Nejat İşler ) işaret etmektedir.



Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde - DVDRip - 2009 - indir


Yapım: 2009 ~ Türkiye
Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Oğuz Yalçın
Senaryo: Oğuz Yalçın, Fatih Yıldız
Yapımcı: Arda Baskan, Barış Yıldırım
Görüntü Yönetmeni: Ufuk Dinç
Süre: 1 saat 44 dk
Gösterim Tarihi: 26 Şubat 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Mustafa Üstündağ, Sema Öztürk, Atıf Emir Benderlioğlu, Arzu Yanardağ, Nihat Nikerel



Dumrul aslında özü sağlam, geleneksel değerlere sahip, milliyetçi, mert, yiğit, yardımsever, içi dışı aynı olan bir delikanlıdır ama yıllar önce sokak arasında tanımadığı ağır yaralı birine yardım etmek isterken suç üstüne kalır. Cezasını doldurduğunda artık eğitim çağı geçmiş, meslek sahibi olamamış yani “hayatı ıskalamış” biridir artık. İçeride tek öğrendiği şey “Delikanlılık Raconu”dur. Adı da “Katil”e çıkmış ve bunun bedelini de peşinen ödemiştir zaten. O halde bu hayatta var olabilmek için bu sermayeyi kullanmak farz olmuştur. Güçlüler tutmuşsa eğer köşeleri ve oyunun kuralı bu ise köşelerin kesiştiği yerlerdeki her köprünün başında artık Deli Dumrul’a rastlayacaklardır.



Ayakta Kal - DVDRip - 2009 - indir


Tür : Dram
Yapım : 2009, Türkiye
Yönetmen : Adnan Güler
Senaryo : İrfan Saruhan , Selim Çiprut
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Süre: 1 saat 42 dk
Oyuncular: Oğuzhan Yıldız, Sinem Kobal, Irmak Ünal, Okan Karacan, Ozan Aydemir, Mehmet Aslan



Kolejliler ve liseliler arasında sınıf çatışmalarının yaşandığı bir ortamda, sınıf farklılıkları tanımayan bir aşkın hikayesi.

Genç kız ve arkadaşları kolejli, genç kızın aşık olduğu çocuk ise bir devlet lisesi öğrencisidir ve bu eksende taraflar devamlı çatışma halindedir. Yaşanan bu çatışmaların yanısıra, gençlerin aşkına engel aile faktörü vardır.



Aşk Geliyorum Demez - DVDRip - 2009 - indir

http://www.sinematurk.com/images/film/29202_1.jpg
Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 6 Kasım 2009
Yönetmen : Murat Şeker
Senaryo : Murat Şeker , Selami Genli
Yapım : 2009, Türkiye , 95 dk.
Oyuncular : Bergüzar Korel (Gözde) , Tolgahan Sayışman (Ali) , Zeki Alasya (İsmail) , Altan Erkekli (Miran Dayı) , Altan Gördüm (Erdoğan) , Ömür Arpacı (Çaycı) , Müfit Aytekin (Laz Dursun) , Yılmaz Gruda (Mankenci Atilla) , Hakan Bilgin (Ayakakbıcı Tahsim) , Hakan Bilgin (Ayakkabıcı Tahsin) , Kemal İnci (Kayserili Nafiz) , Yosi Mizrahi (Avukat Bilal) , Sarp Apak (İç Mimar Berkcan)





http://img153.imageshack.us/img153/1980/5uql9g.png
Aşk Geliyorum Demez filmi, Mahmutpaşa’da bir han esnafının hikayesini anlatır. Ali handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır.

Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister.

Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.



Adını Sen Koy - DVDRip - 2009 - indir


Tür : Dram / Romantik
Gösterim Tarihi : 4 Aralık 2009
Yönetmen : Tuna Kiremitçi
Senaryo : Tuna Kiremitçi
Görüntü Yönetmeni : Soykut Turan
Yapım : 2009, Türkiye
Oyuncular : Melis Birkan (Aybige) , Ali İl (Can) , Cemal Toktaş (Ilgaz) , Ahmet Mümtaz Taylan (Harun)



Adını Sen Koy; Aşkla dostluğun, umutla umutsuzluğun, neşeyle acının trajikomik bir dansı...

Can, delice sevdiği Aybige ile bir hafta sonra evlenecektir. Ama hayatının kadınını çocukluk arkadaşı Ilgaz’la tanıştırdığında, garip bir şey olur: Ilgaz’ın Aybige’ye karşı tutumu, şaşılacak kadar soğuktur.

En güvendiği arkadaşının bu tavrı, Can’ın nişanlısından kuşku duymaya başlamasına, Aybige’nin de huzursuz olmasına yol açar. Ama Ilgaz’ın intihar saplantılı ağabeyi Harun çıkagelince, olayların seyri birdenbire değişir. Beklenmedik sırların açığa çıkmasıyla nikâhtan önceki son hafta Aybige, Can ve Ilgaz için hayatlarının sınavına dönüşecektir.



Ada: Zombilerin Düğünü - DVDRip - 2009 - indir


Tür : Korku / Komedi
Gösterim Tarihi : 29 Ocak 2010
Yönetmen : Talip Ertürk Murat Emir Eren
Görüntü Yönetmeni : Meryem Yavuz
Yapım : 2009, Türkiye
Oyuncular : Ozan Ayhan (Murat) , Esra Ruşan (Gamze) , Onur Buldu (Ömer) , Rüya Önal (Selen) , Kaan Keskin (Deniz) , Gülüm Baltacıgil (Ekin) , Canan Güven (Betül) , Biğkem Karavus (Davetli) , Tülay Bekret (Sevin) , Taner Birsel (Usta)



Birbirlerini uzun süredir tanıyan beş kişilik bir arkadaş grubu, ortak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Büyükada’ya gider.

Erhan, düğünü ve uzun aralıklarla bir araya gelebilen ekibin mutlu anlarını kayda alabilmek için yanında bir kamera getirmiştir ve sürekli çekim yapmaktadır. Film boyunca tüm izlenenler, bu kameraya yansıyanlardır.

Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi, ortalığı kan gölüne çevirir. Grup bir yandan adadan kaçabilmek için mücadele ederken, diğer yandan mahsur kalan arkadaşlarını kurtarmak için uğraşıyorlar.