Branson da mavi bayrak uygulamasının kaldırılmasını istedi

Richard Branson, Lotus patronu Tony Fernandes’in, mavi bayrak uygulamasının kaldırılması yönündeki çağrısına destek verdi.

Sir Richard BRANSON
Tony FERNANDEZ


Fernandes, sezon başında yaptığı bir açıklamada, Formula 1’in, mavi bayrak uygulamasının terk edilmesinden kazançlı çıkacağını dile getirmişti.
Fernandes Mayıs ayındaki açıklamasında, “Pilotlara sollama yapmaları için para ödeniyor, bu ister tur yiyen olsun, ister öndeki olsun. Mavi bayrakların kaldırılmasının Formula 1’in çıkarına olacağını düşünüyorum. Ken Tyrrell kendi zamanında hiçbir aracın geçişine izin vermezdi” demişti.
Lotus patronu ayrıca, “Tur yiyen adamı geçmek bir dünya şampiyonu için gerçekten zorsa, bu, (F1’deki) rekabet adına için üzüntü vericidir, diye düşünüyorum. Yarışmak, insanları geçmek, sollamak ve mücadeleye cazibe kazandırmaktır” yorumunda bulunmuştu.
Virgin Racing’in en büyük destekçisi olan İngiliz milyarder Branson ise, Fernandes’le aynı fikirde olduğunu belirterek, F1’in, mavi bayrak uygulaması olmadan daha eğlenceli olacağını söyledi.
Branson, “Eski takımlardan bazılarının bundan hoşlanmayacağına eminim, fakat burası bir yarış pisti ve kimseye yol vermelisin denmemeli. Eğer Tony’nin söylediği şey buysa onunla yüzde 100 aynı fikirdeyim. Mavi bayrak uygulamasıyla mücadele yarış gibi görünmüyor, açıkçası F1’i biraz gülünç hale getiriyor” dedi.


Günün Güzeli: Miranda Kerr

Miranda Kerr 1985 Avustralya doğumlu mankendir. Boyu 175 cm. Vücut ölçüleri 81-61-86 dır. Profesyonel olarak kariyerine 1997 yılında keşfedilmesinin ardından başlar. Şu sıralar moda dünyasının yükselen yıldızları arasındadır. En tanınmış çalışmaları arasında Maybelline ve Victoria’s Secret vardır.





Mahmud Ahmedinejad İsrail askerine taş atacak!

Lübnan’a çarşamba günü bir resmi ziyarette bulunacak olan İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın, İsrail askerlerine taş atmak istediği yönündeki bilgiler, İsrail'i karıştırdı.


Şarkiyatçılık adlı kitabıyla tanınan ve 2003’te ölen Filistin asıllı Amerikalı akademisyen Edward Said, 2000 yılında Lübnan sınırından İsrail’e taş atınca tartışma yaratmıştı.

Lübnan’a çarşamba günü bir resmi ziyarette bulunacak olan İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın, İsrail askerlerine taş atmak istediği öne sürüldü.

El Kuds el Arabi Gazetesi’nin haberine göre Ahmedinejad ziyaretinin ikinci gününde Lübnan’ın güneyine inerek İsrail sınır karakoluna taş atacak. Haberde, bu planı öğrenen İsrail’in, ABD, Fransa ve BM aracılığıyla Lübnan hükümetine baskı yaptığı bildirildi.

İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Uzi Arad’ın, Paris’te Fransız mevkidaşı Jean-David Levitte ile bir araya geldiği, kendisinden, “İsrail yönetimince Ahmedinejad’ın sınıra kadar yaklaşmasının, bölgenin istikrarını bozacak provokatif bir hareket olarak görüldüğü ve bu nedenle iptal edilmesini istediği” mesajını, Lübnan hükümetine aktarmasını istediği ifade edildi.

‘Kıçınız tekmelenecek’
Tahran’da dün bir konuşma yapan İran Cumhurbaşkanı ise ABD hakkında yine sert ifadeler kullanarak, “Eğer bölgeyi terk etmezseniz, şunu bilin ki, bölge ülkeleri sizi kıçınıza tekme atarak kovacak” dedi.

Kaynak: Haber7


İslam Dünyasının 'Keşif Atlası' oluşturuluyor

İslam Konferansı Teşkilatı (İKT), bilim alanında dünyaca ünlü kuruluşlarla çalışarak büyük bir projeye imza atıyor. British Council ve Qatar Foundation gibi kurumlarla birlikte çalışan İKT, İslam dünyasının "Keşif Atlası'nı" oluşturuyor.


Üç yıl sürmesi düşünülen projeyle 50 farklı ülkede yapılacak araştırmalarla İslam Dünyası'nın tıp, astronomi ve matematik gibi alanlarda dünya mirasına bıraktıkları keşiflerin bir haritası çıkarılacak. Devamlılığı sağlandığı taktirde projeyle, İslam dünyasında keşfin yeniden doğuşuna şahit olunabileceği belirtiliyor.

İslam Dünyası'ndan bilim adamları asırlar boyunca tıp, astronomi ve matematik gibi konularda dünyaya önderlik etmişlerdi. Ancak günümüzde birçok İslam ülkesi, bilim ve teknoloji tabanlı keşifler konusunda dünya ortalamasının çok altlarında kalmış durumda. Bu yüzden İslam Konferansı Teşkilatı, üye ülkelerin hükümetlerinin, iş adamlarının ve hayırseverlerinin tam desteği ile bilim ve teknoloji alanında büyük bir yatırıma hazırlanıyor.

İslam dünyasında keşfin dönüm noktası olacak bir çalışma üretmek adına İKT'de oldukça hareketli günler yaşanıyor. İKT ve bilim dünyasının en köklü kurumlarından Royal Society ile birlikte SESRIC, IDB, COMSTECH, British Council, Qatar Foundation ve International Development Research Council of Canada gibi kuruluşları ve dünyaca ünlü Nature dergisi daha önce görülmemiş bir işbirliği içine girdi.

Üç yıl süre ile devam edecek projede İKT tarihinde bir ilk olarak aralarında Türkiye, İran, Mısır, Pakistan, Malezya, Ürdün ve Katar'ın da bulunduğu 50 ülkedeki değişen keşif görünümü değerlendirilerek haritalandırılması planlanıyor. İKT ve ortaklarının çalışmaları sonucu bilim, keşif, inanç, kültür ve siyaset arasındaki hassas etkileşim ana çizgilerle belirlenecek.

2008 yılında İstanbul'da yapılan projenin başlangıcı toplantısının ardından ikinci defa İstanbul'da Genel Sekreter Ekmeleddin İhsanoğlu'nun başkanlığında bugün başlayan toplantı, bilim dünyasının en köklü kurumlarından biri olarak bilinen Royal Society'nin katılımıyla büyük önem kazanıyor. Toplantıda bir de konuşma yapan Genel Sekreter Ekmeleddin İhsanoğlu daha önce bilim alanında öncü olan İslam dünyasının asırlar sonra bilim dünyasına yeni katkılarının yolda olduğunu ve böylesi projeler ile bilim adamlarının teşvik edileceğini belirtti. Genel Sekreterliğe seçilmesinin ardından Mekke'de 2005 yılında yapılan zirve ile hemen devreye aldığı 10 yıllık eylem planının en önemli ve somut projelerinden biri olan Keşif Atlası projesinin sonuçlarının alınmaya başladığını ifade eden Genel Sekreter, Malezya ülke raporunun da önümüzdeki günlerde sunulacağı müjdesini verdi.

İslam Dünyası Bilim ve Keşif Atlası Toplantısı, İstanbul Dedeman otelde yarın akşama kadar devam edecek.

Kaynak: CHA


Schuster'den seviyesiz açıklama

Bir gazetecinin sorusuna "Onu sizler Trabzon'daki insanlar pek anlayamazsınız anlatsam da" cevabı verdi!


''Rotasyon kapsamında 1 hafta biri oynamıyor kadroda olmuyor, ikinci hafta girip gol atıyor. Futbolculardaki bu öz güveni nasıl oluşturuyorsunuz'' şeklindeki soruya Schuster, ''Onu sizler Trabzon'daki insanlar pek anlayamazsınız anlatsam da" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster maçın zorlu geçeceğini maçtan önce bildiklerini belirterek, ''Beklediğimiz gibi oldu. Maç içerisinde her iki takımın şansı vardı. Öyle anlar oldu ki kazanacağımız, kaybedeceğimiz anlar oldu. Maçın layığı olan beraberlikti ancak duran toptan yediğimiz şanssız bir golle maçı 1-0 mağlup kapattık'' diye konuştu.

SCHUSTER ŞAŞIRTTI
Bir gazetecinin ''Rotasyon kapsamında 1 hafta biri oynamıyor kadroda olmuyor, ikinci hafta girip gol atıyor. Futbolculardaki bu öz güveni nasıl oluşturuyorsunuz'' şeklindeki sorusu üzerine Schuster, ''Onu sizler Trabzon'daki insanlar pek anlayamazsınız anlatsam da. Çünkü Trabzonspor Avrupa kupalarında oynamıyor. Bunun için de bu gücü ve bizim çalıştığımız çalışmayı yapmadığı için tabi her futbolcu bir haftadan bir haftaya oynayabiliyor. Biz 2 gün önce Viyana'dan çok ciddi bir maçtan döndük. Bu nedenle değişiklik yapmamız gerekiyordu. Bobo o maçta gol attı ancak bu değişikliklerin yapılması gerekiyordu'' yanıtını verdi.

Yanıt üzerine, soruyu soran gazeteci, İstanbul'dan geldiğini ve Beşiktaşlı olduğunu söyledi.

Maçın hakemiyle ilgili yorum yapmayan Schuster, ''Burada olduğum sürece hakemlerle ilgili konuşmayacağım. Değmeyeceğine inanıyorum'' dedi.

Maça sonradan giren Beşiktaşlı Onur ise heyecanlı olduğunu belirterek, ''Ama oyuna girdiğimde heyecanımı yendim. Buraya kazanmak için geldik ama gerçekleştiremedik. Üzgünüz. Önümüzde uzun bir periyot var, bu periyotu iyi değerlendirip şampiyon olmak istiyoruz'' diye konuştu.

Zapotocny de Trabzonspor'un hak ederek galibiyet kazandığını ifade ederek, ''Bizi baskı altına aldılar ve bol pozisyon buldular. Biz de Tabata ile bulduğumuz pozisyonda gol atabilseydik belki bir puan alabilirdik'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Habertürk


Eski gsm operatörünüzde kalan paranızı geri alabilirsiniz

BİLGİ Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), ön ödemeli hattı abonelerle ilgili önemli bir karar aldı. Buna göre ön ödemeli hattı bulunan bir abone, numarasını başka bir operatöre taşıması veya iptal etmesi durumunda eski operatörü, hatta kalan ‘artık’ konuşma süresinin bedelini, aboneye iade edecek. Abone, bu bedeli 3 ay içinde talep edecek. Operatör de 15 gün içinde ödemeleri gerçekleştirecek.


Uygulama şöyle olacak:

5 TL YERİNE 10 TL YÜKLENECEK: Hattı belirlenen süre içinde yükleme yapmadığı için kapatılan aboneler, hattının tekrar aktif hale gelmesi için en az 5 TL yerine 10 TL’lik yükleme yapacak.

15 GÜN İÇİNDE ÖDEME: BTK’nın son kararıyla ödemeli hattı bulunan bir abone, numarasını başka bir operatöre taşıdı ya da iptal etti. Abone, hattın iptali ya da taşıma işlemini izleyen 3 ay içinde bakiyesini talep edecek. Operatör de 15 gün içinde ödemeleri gerçekleştirecek.

BAKİYELER SAKLANACAK: Çeşitli nedenlerle aboneliği feshedilen ancak iade talebinde bulunmayan abonelerin kalan bakiyeleri, bir yıl süreyle işletmeci tarafından saklanacak. Abone, aynı operatörden yeniden hizmet almaya başlarsa, kalan bakiyesini kullanabilecek.

KONUŞULMAYAN SÜRENİN TÜRK LİRASI KARŞILIĞI ÖDENECEK
BTK’nın kararına göre operatör, numara taşıma sürecini tamamlamış aboneye, kalan bakiye bilgisini ve tüketicinin talep etmesi halinde, kalan bakiyesinin kendisine geri ödeneceği bilgilerini başta kısa mesaj (SMS) olmak üzere çeşitli yollarla bildirecek. BTK yetkilileri, HABERTÜRK’ün konuyla ilgili sorusu üzerine, uygulamayı şöyle anlattı: “Abone, diyelim ki kartına 50 TL yüklemiş. 20 TL’lik konuşma yapmış. Abone, hattını kapattırmış veya başka bir operatöre numarasını taşımış. Eski operatöründen abone, söz konusu 30 TL alacağını 3 ay içinde talep ederse, ilgili operatör 30 TL’yi 15 gün içinde ödeyecek.”

HABERTÜRK - OLCAY AYDİLEK


Başbakan Bulgaristan yolunda yeni anayasayı konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2011 seçimleri öncesinde gündemlerinde yeni bir anayasa çalışması olmadığını bildirdi.


Erdoğan, hükümetin terörle mücadele çalışmalarına devam ettiğini belirterek, bu konuda yürüttükleri görüşmelerle ilgili Meclis'e, düzenlenecek gizli oturumla bilgilendirme yapılabileceğini söyledi. Erdoğan, Bulgaristan'a hareketinden önce Esenboğa Havaalanı'nda açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"GİZLİ BİLGİLENDİRME YAPARIZ"
Bir gazetecinin hükümetin terörle mücadelede yürüttüğü çalışmalarla ilgili sorusunu yanıtlarken Erdoğan, bu konuda yürüttükleri görüşmelerle ilgili Meclis'e, düzenlenecek gizli oturumla bilgilendirme yapılabileceğini bildirdi.

Seçimlerden önce yeni bir anayasa çalışması yapılması konusundaki soru üzerine de Erdoğan, şu yanıtı verdi:
''Okullar tatile çıkmadan seçimi yapalım istiyoruz. 90 günlük bir seçim takvimini düşünecek olursak, Mart ayı içinde takvim çalışmaya başlayacaktır. Bu ne demek? 2011'de zaten iki ayınız var. Nerede hangi çalışmayı yapacaksınız? Yani gerçekleri saptırmayalım. Siz ekiplerinizi kurun, yeni bir anayasayla ilgili çalışmayı anamuhalefet de muhalefet de STK'lar da biz de hep birlikte yapalım. 2011 seçimlerinin hemen ardından yeni anayasa ile ilgili adımı atalım."

"SEÇİM ÖNCESİ YENİ ANAYASA YOK"

Başbakan Erdoğan şöyle devam etti:
"Yani şu anda çok açık ve net söylüyorum. 12 Eylül'de de meydanlarda da söyledim. Biz bir söylediğimizi bir daha geri vitese takıp tekrar etmeyiz, tükürdüğümüzü yalamayız. Bunların herşeyini takvimine varıncaya kadar düşündük, konuştuk ve şimdi de çalışmalarımızı aynı şekilde sürdürüyoruz. Artık yeni anayasa ile ilgili verdiğimiz söz ne ise biz o sözün arkasındayız, kimse bize 2011 içinde yeni bir anayasayla ilgili 'yok komisyon kuralım, yok şu, yok bu' filan gibi tekliflerle gelmesin, çünkü bizim artık 2011 seçimi öncesi gündemimizde böyle bir çalışma yok. Şu anda tek çalışma 12 Eylül'de milletimizin verdiği talimat doğrultusunda uyum yasalarını çıkarmaktır. Zaten bu araya bu sığar, diğeri sadece milleti aldatmaya yönelik yaklaşım tarzlarıdır.''

AA


Damat İbrahim Paşa'nın torunları Çırağan Sarayı'nı istiyor

Damat İbrahim Paşa'nın soyundan gelenler, dedelerinin sahip olduğu 6 binin üzerindeki mal varlığı için dava açtı.


Osmanlı Sadrazamı Damat İbrahim Paşa'nın soyundan gelenler, dedelerinin sahip olduğu 6 binin üzerindeki mal varlığı için İbrahim Paşa Vakfı kanalıyla dava açtı.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyen ve kendisinin Osmanlı Sadrazamı Damat İbrahim Paşa'nın çocuklarının torunlarından olduğunu belirten diş hekimi Dr. Ayşe Zühal Saynaç, 1956 yılında, babası Atıf Saynaç aracılığıyla 1730 yılında ölen Damat İbrahim Paşa'nın soyundan gelen kişilerin bir araya gelmeye başladığını söyledi.

Bu amaçla hem babasının hem de kendisinin uzun yıllar çalışmalar yaptıklarını ve ilk aile toplantılarını geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiklerini belirten Dr. Saynaç, şu anda 100'ü aşkın aile bireyinin tespit edildiğini açıkladı. Damat İbrahim Paşa'nın 1668 yılında o zamanki ismi Muşkara olan Nevşehir'de doğduğunu ve 1730'da meydana gelen Patrona Halil İsyanı'nda öldürüldüğü belirten Dr. Ayşe Zühal Saynaç, Damat İbrahim Paşa'nın Osmanlı İmparatorluğu döneminde birçok önemli işe imza attığını vurguladı.

Damat İbrahim Paşa'nın İstanbul ve Nevşehir'de yaptırdığı eserler için iki ayrı vakıf kurduğunu ve sonrasında bu mallar için eşleri ve torunları tarafından kurulan vakıf sayısının 40'a ulaştığını ifade eden Dr. Ayşe Zühal Saynaç, bugüne kadar bu vakıflara ait 6 binin üzerindeki birçok taşınmaz malı tespit ettiklerini vurguladı.

İstanbul'da Bab-ı Ali'deki Sübyan Mektebi ve Cağaloğlu'nda bulunan Fatma Sultan Mescidi gibi bazı taşınmaz malların aradan geçen yıllar içerisinde satılarak yıkıldığını belirten Dr. Ayşe Zühal Saynaç, şu anda Sübyan Mektebi yerinde modern bir iş merkezi, Fatma Sultan Mescidi yerinde ise defterdarlık binası bulunduğunu kaydetti.

SARAY DA BİZİM
Çırağan Sarayı'nın da Damat İbrahim Paşa Vakfı'na ait olduğunu iddia eden Saynaç, şimdi bu malların vakfa ait olduğunu ve bunlar gibi satılan vakıf mallarının tekrar vakfa iade edilerek mazbut vakıf haline getirilen vakıflarının yeniden mülhak vakıf olması için dava açtıklarını söyledi.

BELGELER TERCÜME ETTİRİLECEK
Davayı kazanmaları halinde Damat İbrahim Paşa'nın tüm mallarının vakıf aracılığı ile idare edileceğini ve buradan elde edilecek gelirin üçte birinin restorasyon çalışmalarına, üçte birinin fakir ve dar gelirlilere geriye kalan bölümün ise Damat İbrahim Paşa'nın soyundan gelenlere aktarılacağını belirten Dr. Ayşe Zühal Saynaç, "Çırağan Sarayı'nın da hep bizim olduğu söylenir. Bununla ilgili Osmanlı arşivinde bir belge buldum ancak bunun henüz tercümesi yapılmadı. Çırağan Sarayı'nı gezdiğinizde burada bir müze var. Bu müzede Çırağan Sarayı'nın yerinde Damat İbrahim Paşa'nın bir köşkü olduğuna dair belge var. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda Damat İbrahim Paşa Vakfı'na ait olan mallar gerçek değerlerini almıyor. Bu malların birçoğu kirada. Buradan elde edilen gelirler restorasyon çalışmalarına bile yetmiyor. Vakfiyede bulunan şartlara göre vakfın gelirin üçte birinin fakir ve muhtaçlara, üçte birinin vakfın mallarının onarımı için ve üçte birinin de torunlarına ve çocuklarına aktarılması şartı var. Ancak maalesef bu şartların hiçbirini devlet yerine getirmiyor" iddialarında bulundu.

Damat İbrahim Paşa'nın ölümünün 280. yılı nedeniyle Nevşehir'de toplandıklarını ve yine Damat İbrahim Paşa tarafından yaptırılan Kurşunlu Camii'nde bir mevlit okuttuklarını söyleyen Dr. Ayşe Zühal Saynaç, sayıları sürekli artan Damat İbrahim Paşa'nın soyundan gelen kişilerin dedelerinin eserlerini korumak için mücadeleye devam edeceğini vurguladı.

İHA


The Simpsons - 22.Sezon - 2.Bölüm - indir



http://hotfile.com/dl/73607520/bf3c677/
veya
http://netload.in/datei7JAjmI8DT4/The.Simpsons.S22E02.HDTV.XviD-LOL.avi.htm
veya
http://fileserve.com/file/w3pQg6t/The.Simpsons.S22E02.HDTV.XviD-LOL.avi

Desperate Housewives - 7.Sezon - 2.Bölüm - indir



http://fileserve.com/file/h5tfmYs/Desperate.Housewives.S07E02.HDTV.XviD-LoL.part1.rar
http://fileserve.com/file/ykye4Gq/Desperate.Housewives.S07E02.HDTV.XviD-LoL.part2.rar
veya
http://netload.in/datei23ET4xeNZn/Desperate.Housewives.S07E02.HDTV.XviD-LoL.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiBjw9OKmdAt/Desperate.Housewives.S07E02.HDTV.XviD-LoL.part2.rar.htm

Boardwalk Empire - 1.Sezon - 3.Bölüm - indir



HDTV
http://fileserve.com/file/yvTneBE/Boardwalk.Empire.S01E03.HDTV.XviD-FQM.part1.rar
http://fileserve.com/file/5hMD6NW/Boardwalk.Empire.S01E03.HDTV.XviD-FQM.part2.rar
http://fileserve.com/file/KJYzqNM/Boardwalk.Empire.S01E03.HDTV.XviD-FQM.part3.rar
veya
http://x7.to/7n9u8h/Boardwalk.Empire.S01E03.HDTV.XviD-FQM.part1.rar
http://x7.to/fi3jzn/Boardwalk.Empire.S01E03.HDTV.XviD-FQM.part2.rar
http://x7.to/4igzle/Boardwalk.Empire.S01E03.HDTV.XviD-FQM.part3.rar
veya
http://netload.in/dateihoSHHNo9nO/Boardwalk.Empire.S01E03.HDTV.XviD-FQM.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiMNdxxHfi0Q/Boardwalk.Empire.S01E03.HDTV.XviD-FQM.part2.rar.htm
http://netload.in/dateirWwwJldQiN/Boardwalk.Empire.S01E03.HDTV.XviD-FQM.part3.rar.htm

MKV
http://hotfile.com/dl/73624059/beef055/

HD 720p
http://fileserve.com/file/64SbQCh/Boardwalk.Empire.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU.part1.rar
http://fileserve.com/file/xbZgGxS/Boardwalk.Empire.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU.part2.rar
http://fileserve.com/file/btB68JW/Boardwalk.Empire.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU.part3.rar
http://fileserve.com/file/MMGhgxG/Boardwalk.Empire.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU.part4.rar
veya
http://netload.in/datei3b5CNSieqP/Boardwalk.Empire.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU.part1.rar.htm
http://netload.in/dateioYnUFlIQjb/Boardwalk.Empire.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU.part2.rar.htm
http://netload.in/dateitz2XpyTNbj/Boardwalk.Empire.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU.part3.rar.htm
http://netload.in/dateinL6XShXKKw/Boardwalk.Empire.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU.part4.rar.htm

Dexter - 5.Sezon - 2.Bölüm - indir



HDTV
http://fileserve.com/file/PURDs3J/Dexter.S05Ee02.HDTV.XviD-FQM.part1.rar
http://fileserve.com/file/XutJ3bM/Dexter.S05Ee02.HDTV.XviD-FQM.part2.rar
http://fileserve.com/file/n8gsnTC/Dexter.S05Ee02.HDTV.XviD-FQM.part3.rar
veya
http://netload.in/dateir2660IpHFH/Dexter.S05Ee02.HDTV.XviD-FQM.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiAwxU5eVove/Dexter.S05Ee02.HDTV.XviD-FQM.part2.rar.htm
http://netload.in/dateiCBjUraeQQu/Dexter.S05Ee02.HDTV.XviD-FQM.part3.rar.htm

MKV
http://hotfile.com/dl/73623938/d3f2c4f/

HD 720p
http://fileserve.com/file/WXR4RWZ/Dexter.S05E02.720p.HDTV.x264-IMMERSE.part1.rar
http://fileserve.com/file/QsjfvGe/Dexter.S05E02.720p.HDTV.x264-IMMERSE.part2.rar
http://fileserve.com/file/UgnBRJR/Dexter.S05E02.720p.HDTV.x264-IMMERSE.part3.rar
veya
http://netload.in/datei0eimQssscA/Dexter.S05E02.720p.HDTV.x264-IMMERSE.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiTK2UrMexYg/Dexter.S05E02.720p.HDTV.x264-IMMERSE.part2.rar.htm
http://netload.in/dateimvzrhyfoi0/Dexter.S05E02.720p.HDTV.x264-IMMERSE.part3.rar.htm