Gece ve Gündüz (Knight and Day) - BRRip - 2010 - TR Dublaj



http://www.imdb.com/title/tt1013743
http://www.sinemalar.com/film/39404/Gece-ve-Gunduz/



Yalnız bir kadın olan June, oldukça sıradan bir yaşam sürüyordur. Kız kardeşinin evliliği için hazırlık yapan June, tesadüf eseri bir süper ajan olan Milner ile karşılaşır. June, Milner’la tanışmalarının ardından bir dizi maceranın içine düşer. Ne yaparsa yapsın, tesadüfler onları hep bir araya getirecektir.





http://www.enterupload.com/0mv73sxlv...part1.rar.html
http://www.enterupload.com/6mzd3nxda...part2.rar.html
http://www.enterupload.com/qd2p9e5v3...part3.rar.html
http://www.enterupload.com/utyd0g8ze...part4.rar.html

Son Hava Bükücü (Avatar:The Last Airbender) - BDRip - 2010 - TR Dublaj



http://www.imdb.com/title/tt0938283
http://www.sinemalar.com/film/17664/Son-Hava-Bukucu/



Hava, Su, Toprak, Ateş… Kaderleri birbirine bağlanmış dört ülkedir. Ateş Ülkesi’nin diğerlerine karşı vahşice bir savaş başlatmasıyla bir anda herşey değişir.

Koskoca bir yüzyıl geçtiği halde bu yıkım sürecini değiştirecek en küçük bir umut belirtisi bile yoktur.

Nickelodeon yapımı animasyon televizyon dizisini temel alan The Last Airbender, Aang’ın hayatta kalma mücadelesinin açılış bölümüdür.





http://www.enterupload.com/h0mjc1evu...part1.rar.html
http://www.enterupload.com/s36uamhjc...part2.rar.html
http://www.enterupload.com/q8urmh5mq...part3.rar.html
http://www.enterupload.com/ak3q25k6m...part4.rar.html

Mac Kullanıcıları İçin Virüs Tehditi

Mac kullanıcılarının anti virüs yazılımı kullanmadan geçirdiği günler ne yazık ki geride kaldı. Sophos firmasının raporları Mac kullanıcılarının da tehlikede olduğunu gösteriyor.


Sophos firmasının Kasım ayının ilk günlerinde kullanıcıların beğenisine sunduğu anti virüs yazılımı Mac Home Edition tarafından toplanan veriler bugün içersinde basına dağıtıldı. Rakamlar Mac kullanıcılarının da tıpkı Windows kullanıcılarının gibi oldukça fazla tehlikede olduğunu gösteriyor.

Sophos'un raporuna göre firmanın yazılımı 15 milyon Mac kullanıcısından 50.000'ninde virüs yada kötü amaçlı yazılım buldu. Bu virüslerden en çok bulunanları ise sırayla Mal / ASFDldr-A'ki bu virüs Windows yazılımı için yapılmış, Mal/ASFDldr-A ise Windows Media Player'a özel bir virüs.

Araştırma sonucu gösteriyor ki Mac kullanıcılarının çoğu bu virüsleri Java atakları ile bilgisayarlarına alıyorlar. Bu virüslerin çoğu Mac kullanıcılarına zarar vermese de bu kullanıcılar sayesinde yayılmaya devam ediyor.

Kaynak: SDN


Facebook'ta "Malware" Tehtidi

BitDefender'ın Açıklamalarına Göre, Facebook kullanıcılarının %20'si zararlı gönderilere maruz kalıyor.


Bilgisayar güvenlik firması BitDefender, her 5 Facebook kullanıcısının birinin duvarlarındaki gönderilerin zararlı içerik bulundurduğunu bildirdi.

Gönderilerdeki link'lere tıklanmasıyla bilgisayara virüs ya da zararlı yazılımlar bulaşıyor. Facebook buna karşı önlemlerini almış durumda. Bu tür içerik saptandığında, zararlı içerik gönderen kaynaklar uyarılıyor, ardından kaldırılıyor.

Sosyal Güvenlik Uygulaması

BitDefender, bu tespiti yeni sosyal güvenlik uygulaması olan SafeGo'yu yükleyen 14.000 kullanıcının verilerine dayanarak veriyor. SafeGo uygulamasını Facebook'a ekledikten sonra tarama yaparak size gönderilmiş zararlı içerikleri belirleyebilir ve gizlilik ayarınızın güvenliğini görebilirsiniz.

SafeGo Facebook uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

SafeGo uygulamasını şu ana kadar 20.000 kullanıcının hesaplarını taramış durumda. Zararlı içerik genel olarak Facebook'tan bağımsız uygulamalardan bulaşıyor. Çeşitli uygulamalar değişik vaatlerle kullanıcıları bu tür içerikleri indirmeye yöneltiyor.

Kaynak: SDN