Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk 4 haftası topladığı 9 puan ile 2010-2011 sezonuna kötü olmayan bir başlangıç yapan Beşiktaş, yarın Fenerbahçe ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını tamamladı.

Siyah Beyazlı takımda derbi maçı öncesi sakatlıkları süren Ferrari ve Fatih Tekkedışında eksik futbolcu bulunmuyor. Sezon başında sakatlanan ve tedavisini Çek Cumhuriyeti'nde süren Tomas Sivok ise bugün İstanbul'a gelerek takım arkadaşlarına derbi maçı öncesi başarılar diledi. Kulüp doktorları tarafından da kontrole tabi tutulan Sivok, 20 Eylül pazartesi günü ülkesine dönecek. Sivok Çek Cumhuriyeti'nde 2 ay daha tedavi görecek.

Öte yandan Beşiktaşlı oyuncular Fenerbahçe derbisi öncesi bu sabah yapılan antrenmanın ardından Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrıldılar. Teknik direktör Bernd Schuster'in Siyah Beyazlı takımda göreve başladığı günden buyana maçlardan önceki gece takımını kampa almama durumu derbi mücadelesi için de geçerli olacak. Yarın saat 09.45'de tesislerde toplanacak oyuncular ve teknik ekip yenecek yemeğin ardından karşılaşma öncesi son taktik toplantıyı gerçekleştirecekler.

Sezonun ilk derbisinde teknik direktör Schuster'in takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Hakan

Ekrem
İbrahim Toraman
Zapatocny
İbrahim Üzülmez
Ersnt
Aurelio
Guti
Nihat
Quaresma
Bobo


Kaynak : Sporx.com

0 yorum:

Yorum Gönder