Alex: "Bu takıma güvenin"

Pazar günü sahamızda Beşiktaş ile oynayacağımız maç ile ilgili olarak kaptanımız Alex de Souza, stadımızda dağıtılacak ve Beşiktaş maçı için özel hazırlanan maç günlüğüne konuştu.


Pazar günü sahamızda Beşiktaş ile oynayacağımız maç ile ilgili olarak kaptanımız Alex de Souza, stadımızda dağıtılacak ve Beşiktaş maçı için özel hazırlanan maç günlüğüne konuştu. "Son haftalarda üzdüğümüz taraftarlarımıza derbi mutluluğu yaşatmak istiyoruz" diyen kaptan Alex de Souza’nın açıklamaları şöyle:

"Derbi maçları, tarihten gelen ebedi rekabetten dolayı önem taşıyor. Bu maçlarda rekabet her zaman en üst düzeydedir. Büyük bir maç, ezeli rekabet, ebedi dostluk...
Son maçımızı kaybettik ve bu maç ile birlikte çıkış yakalamak arzusundayız. Derbi maçlarının favorisi yoktur. Bu maçların skoru ufak detaylarla belirlenir. Bu detayları kendi lehimize kullanarak, hem rakibimizi mağlup etmek hem de son haftalarda üzdüğümüz taraftarlarımıza derbi mutluluğunu yaşatmak istiyoruz.
Taraftarlarımızın bizi maçın son saniyesine kadar destekleyeceklerine eminim. Bu maçı kazanarak ligde bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz ve yenilenen kaliteli bir kadromuz var. Bu takıma güvenin.

Kaynak: fenerbahce.org


0 yorum:

Yorum Gönder