Emre: "Yenemeyeceğimiz takım yok"

Fenerbahçemizin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, Beşiktaş derbisi ile ilgili Fenerbahçe Televizyonu’na özel açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş derbisinde taraftarın desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını belirten Emre; "Ligde taraftarımızın önünde oynayacağımız ilk maç ve bizim açımızdan çok önemli. Sezona iyi bir başlangıç yapamadık. Günlük yaşamayı bırakmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçtan iyi bir sonuç alacağız ve iyi bir gelecek bizi bekliyor olacak. Zor bir maç olacak. Zaten derbilerin favorisi olmaz. Taraftarımızın önünde iyi konsantre olarak bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz." dedi.

Takımda derbi tecrübesi olan oyuncuların çokluğuna değinen Emre; "Maç boyunca sabretmek gerekiyor. Bazen gol geç geliyor. Oyuna agresif başlarsak, daha önceki senelerde de olduğu gibi avantajlı duruma geçeriz." şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ın da kaliteli oyunculara sahip ve iyi futbol oynamak isteyen bir takım olduğunu ifade eden başarılı futbolcu; "Derbide elimizden gelen her şeyi yapacağız. Biz, iyi ve agresif oynadığımızda yenemeyeceğimiz takım yok. Kötü sonuçlar aldığımız maçlarda yeterince iyi oynamadık. Maçın kontrolünü elimizde bulundurmak istediğimizde, öne oynamak istediğimizde farkımız her zaman ortaya çıkıyor. Bu maçta umarım o maçlardan biri olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: fenerbahce.org


0 yorum:

Yorum Gönder