Alex: ’’Anlamlı ve güzel galibiyet oldu’’

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-19_alex446.jpg

Bütün takımı tebrik ederek sözlerine başlayan Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Alex de Souza, anlamlı ve güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Alex de Souza, ’’Bütün takımı tebrik ediyorum. Anlamlı ve güzel bir galibiyet oldu. İlk yarı fazla sayıda hata yaptık ve geriye düştük. Daha sonra rakibin hatalarını değerlendirdik ve kazandık. Atmosfer futbol oynamaya çok uygundu, gerçekten güzel atmosfer vardı. Aldığımız anlamlı galibiyet nedeniyle mutluyuz’’ dedi.

Kendi performansı içinse Alex, ’’Takıma yardımcı olabildiğim için mutluyum, çalışmanın meyveleri alıyorum. Burada olmaktan mutluyum. Bir yabancıyım ama kendimi yabancı gibi hissetmiyorum Fenerbahçeliler’den biriyim. Ben doğru işler yaptığım sürece takımı peşimden taşıyabilirim" diye konuştu.

Stat hakkındaki soruya, "Mükemmel bir atmosfer vardı. Stadı yapanlara teşekkür etmek lazım. Sorun saha içinde vardı ama bu her yeni statta olabilecek şeyler" diye yanıtlayan Alex, sözlerini şöyle tamamladı:

"Geriye düştüğümüz iki derbiden kazanarak ayrıldık. Artık yapmamız gereken yolumuza devam etmek. Yarından itibaren Sarı Melekleri destekleyeceğiz. Şampiyon olabilmeleri için yüreklerimiz onlarla."

fenerbahce.org

0 yorum:

Yorum Gönder